(P) Spune-mi ce zodie ești, să îți spun ce costume de baie să porți vara asta


Dacă ai pierdut deja prea mult timp prin magazine în căutarea modelelor perfecte de costume de baie, a venit momentul să lași astrele să te inspire. E suficient să știi ce semn zodiacal îți aparține și să alegi ceea ce ți se potrivește mai bine. Iată câteva dintre propuneri! 


Tot ce e sexy pentru femeia Berbec

Nativa Berbec este o femeie pasională și lipsită de inhibiții, așa că cele mai potrivite costume de baie pentru ea sunt modelele care arată mai hot ca vara. Dacă te regăsești în descriere, poartă piese în culori puternice și seducătoare, precum roșu sau fucsia și mizează pe decupaje îndrăznețe și transparențe menite să sucească mințile bărbaților de pe plajă. 

 

Piese îndrăznețe pentru femeia Taur

La fel ca nativa Berbec, femeia Taur are o personalitate puternică și îi place să domine din toate punctele de vedere. Fiind o împătimită a modei, ea va purta întotdeauna costume de baie provocatoare, menite să îi pună în evidență atuurile fizice. Modelele deux-pieces cu accesorii prețioase i se potrivesc cel mai bine. 

 

Imprimeuri vesele pentru femeia Gemeni

Fire veselă și jovială, nativa Gemeni adoră costumele de baie cu imprimeuri cât mai dinamice, care pot fi ușor de combinat între ele. De asemenea, ea adoră slipul cu talie înaltă, întrucât se simte mai comod și are mai multă libertate de mișcare. Oranjul și verdele sunt culorile norocoase. 

 

Look feminin pentru femeia Rac

Romantică din fire și foarte ingenuă, nativa Rac nu își dorește să iasă prea mult în evidență atunci când poartă costume de baie. Așadar, ea alege întotdeauna piese cât mai feminine și mai diafane, în culori uni și îi plac enorm nuanțele pale de roz și lila. 

 

Sclipitor e tot ce vrea femeia Leu

Dornică de a fi mereu în centrul atenției, nativa Leu își va alege întotdeauna din magazine costume de baie cu paiete, glitter și inserții metalice, pentru a fi sigură că va putea fi reperată pe plajă. Nu doar că vrea să fie cea mai modernă dintre toate femeile, dar vrea să ia tot soarele cu sclipirea ei. 

 

Piesele sofisticate sunt pentru femeia Fecioară

Oricine știe că femeia Fecioară este foarte pretențioasă și are gusturi aparte atunci când vine vorba de modă, prin urmare cele mai potrivite costume de baie pentru o adeptă a perfecțiunii ca ea sunt cele care stârnesc curiozitatea. Îi plac enorm costumele de baie întregi, cu decupaje misterioase și accesorii originale.

 

Motivele exotice, perfecte pentru femeia Balanță

Atunci când se relaxează în costume de baie pe plajă, nativa Balanță își dorește să se încadreze cu totul în peisaj, prin urmare va alege întotdeauna modele cu imprimeuri exotice, precum cele cu ananas, flamingo sau palmieri. 

 

Femeia Scorpion adoră negrul

Chiar dacă negrul nu este cea mai potrivită culoare la capitolul costume de baie, nativa Scorpion se simte excelent când poartă astfel de piese mai sobre și mai misterioase. Ea va prefera mereu modelele care îi conferă un aer senzual. 

 

O apariție sportivă pentru femeia Săgetător

Femeia Săgetător e mereu în mișcare, mai ales atunci când vorbim de o plajă pustie și o mare doar pentru ea pentru a face surf. Îi place să poarte costume de baie cât mai confortabile, de tip sporty. 

 

Simplitatea e cuvântul-cheie pentru femeia Capricorn

Unii spun că este capricioasă, alții spun că e o fire conservatoare, prin urmare nativa Capricorn va alege întotdeauna costume de baie deux-pieces, într-o singură culoare și cât mai simple. 

 

Culori calde pentru femeia Vărsător

Indiferent de locul în care merge, nativa Vărsător va avea întotdeauna în bagaj costume de baie în nuanțe calde și plăcute, precum turcoaz, galben și roz. Îi place să se simtă bine cu ceea ce poartă, așa că alege piesele care îi conferă mai mult confort. 

 

Multe volănașe pentru femeia Pești

Nativa Pești alege costume de baie cu volănașe, care o fac să se simtă cea mai dulce femeie din univers. Îi place tot ce e diafan și romantic.

  • (P) Spune-mi ce zodie ești, să îți spun ce costume de baie să porți vara asta

related posts

Modifică setările cookies