Paige Woolen, apariție năucitoare într-un costum de baie mult prea decupat


Internauții sunt fascinați de ea și-i fac complimente zilnic. Paige Woolen i-a obișnuit cu ipostaze provocatoare în care își etalează formele sexy. 

 


Nici nu e de mirare că influencerița din America este curtată zilnic de bărbați. Recent, modelul a postat câteva dintre mesajele pe care le primește de la bărbații însurați sau cuplați pe contul de socializare. Câțiva dintre ei nu au fost încântanți, iar Paige s-a plâns că a primit amenințări și a fost nevoie să-și schimbe domiciliul din cauza unor hărțuitori. 

Paige e conștientă de atuurile sale fizice și consideră că este o prostie să se acopere din cap până în picioare când arată atât de bine. 

“Refuz să-mi ascund sânii, acum când arată așa bine! E o prostie!”, spune bruneta care are un bust impresionant. 

Recent, Paige s-a pozat într-un costum de baie super sexy și extrem de decupat. Fanii au înroșit butonul de like și i-au lăsat sute de comentarii. 

“Ai fost trimisă din Rai!”, “Ești de pus ca wallpaper!”, “Nu există cuvinte care să descrie cât de sexy și frumoasă ești!”, “Sunt fascinat de frumusețea ta!”, “Ești perfectă!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Paige este lipsită de inhibiții în fața camerei de fotografiat. Bruneta face furori cu ținutele sale sexy sau cu costumele de baie care abia îi acoperă sânii. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

Influencerița este și antreprenoare și are propria afacere: un centru de pilates. 

Fotografii: Instagram

  • Paige Woolen, apariție năucitoare într-un costum de baie mult prea decupat

related posts

Modifică setările cookies