Până și fotografii au fost șocați. Cum arată rochia purtată de o actriță din India la Festivalul de la Cannes


Deepti Sadhwani și-a făcut debutul pe covorul roșu de la Cannes într-o rochie spectaculoasă. Fotografii nu și-au putut lua ochii de la actrița indiană, care a strălucit în lumina reflectoarelor.


Cântăreață, personalitate TV și actriță, Deepti Sadhwani a avut o apariție memorabilă la Festivalul de Film de la Cannes, într-o rochie semnată Aanchal Dey Couture, la ceremonia de deschidere, care a avut loc în data de14 mai 2024. 

Împărtășind mai multe imagini de la eveniment, Deepti a scris pe pagina de socializare: „Onorată să pășesc pe covorul roșu la ceremonia de deschidere a celei de-a 77-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes, în rochia cu cea mai lungă trenă. Aruncă o privire”

Deepti Sadhwani a câștigat titlul de Miss North India și a participat la Femina Miss India unde a fost finalistă regională. De asemenea, a apărut în filme precum Nazar Hati Durghatana Ghati și Rock Band Party. În afară de Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah, ea a apărut în serialul Hasya Samrat. Ea a apărut și în câteva videoclipuri muzicale precum: Harayana Roadway, Toot Jaayein, Lalla Lalla Lori, scrie ndtv.com.


Meryl Streep a fost invitată de onoare la deschiderea Festivalului de Film de la Cannes, marți, 14 mai. Festivalul se va încheia pe 25 mai cu acordarea premiului Palme d'Or onorific pentru George Lucas, în vârstă de 79 de ani, creatorul celebrei francize „Star Wars”.

Sursă foto: Getty Images, Instagram

  • Până și fotografii au fost șocați. Cum arată rochia purtată de o actriță din India la Festivalul de la Cannes

related posts

Modifică setările cookies