Pare ireal că are 70 de ani! Modelul Christie Brinkley, apariție fascinantă pe covorul roșu


Are 70 de ani, dar se bucură de viață la fel cum o făcea și cu 30-40 de ani în urmă! Mai mult, Christie Brinkley este la fel de căutată de marile branduri și nu lipsește de la evenimentele de fashion.


Christie Brinkley a fost fermecătoare la perecerea aniversară a revistei Sports Illustrated, care a împlinit 60 de ani. Modelul și-a făcut apariția într-o superbă rochie roșie, mulată pe talie și cu șliț adânc. La 70 de ani, Christie se mândrește, în continuare, cu o siluetă de fotomodel.

Brinkley e una din vedetele preferate de revista Sports Illustrated, în condițiile în care în 2017, când avea 63 de ani, vedeta a pozat în costum de baie, alături de cele două fiice ale sale.

Deși pare că are o stare de spirit extraordinară, cu numai două luni în urmă Christie Brinkley a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de piele.

„Veștile bune pentru mine sunt că am detectat devreme carcinomul bazocelular. Și am avut medici grozavi care au îndepărtat cancerul și m-au cusut la perfecțiune ca un Dior haute couture”, a spus vedeta pe Instagram.

Christie Brinkley este celebră pentru cariera sa de fotomodel din anii '80, dar și pentru câteva apariții în producțiile de la Hollywood. A fost căsătorită cu Billy Joel și desemnată de către Playboy una dintre cele mai sexy femei din lume.

”Aparțin unei generații care a mâncat bine, a făcut gimnastică, așa că mă simt bine”, a explicat ea. ”Fântâna tinereții înseamnă să fii curios tot timpul, să accepți provocările și să înveți și să te dezvolți constant. Lucrurile acestea te mențin într-o stare grozavă”.

Sursa foto: GETTY IMAGES

  • Pare ireal că are 70 de ani! Modelul Christie Brinkley, apariție fascinantă pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies