„Pare mai degrabă colega lor de clasă”. O mamă cu 7 copii are trăsături de fotomodel


La 41 de ani, Tanya este o mămică împlinită cu 7 copii, șase băieți și o fată. Femeia s-a remarcat pe rețelele sociale, unde primește numai complimente pentru felul în care arată, dar și pentru sfaturile ei privind educația. 
Tanya, cu pseudonimul „arhiledi24” pe Instagram, a adunat în jurul ei o comunitate de aproape 300.000 de urmăritori. Pentru mulți „este o adevărată inspirație”. Influencerița, care arată ca un fotomodel, își împărtășește experiența de viață și curajul de a o lua de la capăt după divorț, având grijă singură de cei 7 copiii ai ei.

În imaginea de mai sus, Tanya părea mai fericită ca niciodată, alături de soțul ei. Cu trei ani în urmă, însă, soțul a depus actele pentru divorț și chiar a intentat proces pentru custodia băieților, care la vremea respectivă erau minori. Femeia s-a plâns pe rețelele sociale de comportamentul total schimbat al soțului, fiind șocată de motivele invocate la proces, precum că ea nu ar fi o mamă bună. Femeie, care este antreprenoare și arhitect, a spus că poate să aibă grijă singură de băieții ei. Se pare că judecătorul a fost de partea ei și i-a oferit custodia copiilor.

Fata cea mare, Elina, are 23 de ani ( vezi poza mai jos), iar băieții au 19, 18, 15, 14, 12 și 9 ani.

Tanya este felicitată pentru modul în care arată și este adesea întrebată despre secretul tinereței ei. Răspunsul a fost succint: „Mănânc puțin și fac multă mișcare”. Și aici femeia nu se referă la sport. Pur și simplu petrece foarte mult timp în aer liber, având mai multe probleme de rezolvat pe parcursul zilei.

Admiratorii ei au rămas uimiți când Tanya a postat o imagine cu doi dintre băieții ei, înainte de a pleca la școală: „Pare mai degrabă colega lor de clasă”; „Ești uimitoare”, „Care e secretul?”, „Parcă ai fi prietena lor”, „Nu înțeleg unde e mama în poza asta”, au fost doar câteva reacții.


  • „Pare mai degrabă colega lor de clasă”. O mamă cu 7 copii are trăsături de fotomodel

related posts

Modifică setările cookies