Pare o fată cuminte, dar își expune bustul generos în cele mai sexy ținute. Viola, modelul ucrainean care face furori pe internet


Modelul de origine ucraineană Viola Martinova a câștigat zeci de mii de admiratori pe rețelele sociale. Bruneta seducătoare pozează pentru branduri de lenjerie intimă, devenind cunoscută pentru bustul ei generos. 


Viola este o femeie frumoasă şi este perfect conştientă de atuurile sale fizice. Fotomodelul a postat pe o reţea de socializare fotografii cu care a stârnit imaginația bărbaților. În public, aceasta se afișează în ținute obișnuite, însă pe Instagram și-a creat un cont cu imagini destul de provocatoare. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

Viola a absolvit Politehnica în orașul Liov, dar s-a dedicat carierei de model. Acum câștigă bani frumoși din pozele pentru branduri de lenjerie intimă. Mulți spun că este modelul ucrainean cu cei mai frumoși sâni naturali. Internauții însă se îndoiesc de faptul că tânăra nu a apelat la bisturiu. Cu toate acestea, Viola spune că nu este adepta operațiilor estetice. 

 

Sursă foto: Instagram/ violamartynova_

Vezi și: Prinţul Harry: Lumini şi umbre

  • Pare o fată cuminte, dar își expune bustul generos în cele mai sexy ținute. Viola, modelul ucrainean care face furori pe internet

related posts

Modifică setările cookies