Paris Jackson, goală pușcă pe internet! Fanii au reacționat instant: “Frumos. Exact așa cum a vrut natura!"


Paris Jackson și-a năucit fanii cu ultimele fotografii postate pe contul de socializare. Fiica lui Michael Jackson participă complet goală la un nou ritual, alături de prietenele ei.


Fiica rebelă și lipsită de inhibiții a lui Michael Jackson este iar în centrul atenției. De data aceasta, tânăra de 23 de ani apare goală pușcă în mai multe fotografii de pe Instagram.

Paris și prietenele ei au fost fotografiate fără haine, înconjurate de lumânări, la un ritual de Lună Nouă. Adunarea a avut loc noaptea, în natură.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????? (@parisjackson)

“Scăldată în dragoste, puritate și fraternitate”, a scris Paris în dreptul unei fotografii în care apare dezbrăcată. Fetele au celebrat Luna Plină în Berbec, potrivit Daily Star. Paris este pasionată de ezoterism și astrologie.

Imaginile au adunat peste 300.000 de like-uri, iar internauții i-au lăsat sute de comentarii. “Frumos. Exact așa cum a vrut natura!", “Ne bucurăm că îmbrățișezi spiritualitatea!”, “Ce corp!”, “Ești artă!”, “O zeiță”, i-au scris urmăritorii. 

Paris Jackson este fiica celebrului cântăreţ Michael Jackson. Artistul a murit în 2009 iar copiii lui au rămas în grija mamei acestuia, Katherine. Paris mai are doi frați: Prince Michael Jackson și Prince Michael Jackson II.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Vezi și VIDEO: Share în bucate cu Alex Petricean - Clafoutis

  • Paris Jackson, goală pușcă pe internet! Fanii au reacționat instant: “Frumos. Exact așa cum a vrut natura!

related posts

Modifică setările cookies