Paula Seling, poză rară alături de mama ei. "Încercările vieții nu ți-au șters bunatatea"


Paula Seling este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Deși este foarte discretă când vine vorba de viața personală, artista a postat recent mai multe fotografii cu mama ei.


Paula Seling a fost întotdeauna apreciată pentru vocea ei specială, dar și pentru frumusețea răpitoare pe care, se pare, a moștenit-o de la mama ei.

Recent, artista a postat mai multe fotografii alături de mama sa, marcând aniversarea acesteia cu un mesaj emoționant. “La mulți ani, mama mea bună, frumoasă, caldă, iubitoare, puternică, luminoasă, credincioasă, sensibilă, devotată.

Încercările vieții nu ți-au șters bunatatea și seninul de pe chip și nici nu ți-au schimbat sufletul. Tu ești aceeași mamă care vine noaptea să ne învelească și să ne îmbrățișeze, aceeași mamă care găsește soluții pentru orice provocare pe care eu nu știu de unde să o apuc însă tu ai forța unui supraom, chiar de ți-a nins Cerul pe la tâmple și mersul îți e mai precaut.

Te iubesc, mama mea. Ești mama perfecta, mama eroina. Esti îngerul meu bun. Sa fii sănătoasă și fericită sa ne bucuri multa vreme cu frumusețea inimii tale.”

 Asemănarea dintre mamă și fiică este izbitoare, iar fanii au fost cuceriți de fotografiile postate care au strâns rapid mii de aprecieri și sute de comentarii.

Sursă foto: Instagram
 
  • Paula Seling, poză rară alături de mama ei. Încercările vieții nu ți-au șters bunatatea

related posts

Modifică setările cookies