Pavel Bartoș și Corina Caragea s-au bucurat de victoria echipei naționale alături de suporterii români adunați în Fan Zone, locul special amenajat pentru vizionarea gratuită a meciului România-Ucraina, la Munchen. Oamenii au făcut o atmosferă senzațională


A fost o zi de neuitat pentru suporterii români veniți la Munchen ca să susțină de aproape echipa națională. Cei care nu au avut bilet, au putut urmări meciul într-un loc special amenajat, numit Fan Zone. Corina Caragea și Pavel Bartoș au venit să facă fotografii cu fanii după terminarea meciului.


Corina Caragea și Pavel Bartoș, prezentatori PRO TV, s-au bucurat aseară de victoria echipei naționale în meciul cu Ucraina, alături de suporterii adunați în Fun Zona, la Munchen.

A fost atmosferă de sărbătoare în Fan Zone-ul din Munchen, atât înainte, dar mai ales la finalul partidei. Suporterii prezenți în zona dedicată României au avut ocazia să se fotografieze alături de Marius Niculae și Lucian Sănmărtean, care au fost prezenți la Olympiapark înainte de partida România – Ucraina, potrivit frf.ro.

Corina Caragea și Pavel Bartoș s-au alăturat sportivilor și s-au bucurat împreună cu suporterii de victorie. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)


Sărbătoarea tricolorilor se mută la Köln !

Unul dintre cele mai așteptate momente dedicate suporterilor români în timpul turneului final din Germania va fi Parada Fanilor din Koln (Fan Walk), dinaintea meciului cu Belgia, anunță Federația Română de Fotbal.

Suporterii vor putea să meargă împreună către stadion, într-un grup organizat, pe un traseu care se va întinde pe aproximativ 2 kilometri și va dura în jur de 40 de minute. Pe parcursul acestui traseu, fanii vor primi mici drapeluri tricolore și vor defila cu steaguri și bannere către Cologne Stadium.

Parada Fanilor către stadionul din Koln va începe la ora locală 18:30, iar oamenii sunt așteptați la punctul de întâlnire de la ora 18:00 ca să facă poze, să se picteze pe față și să primească steagurile și bannerele pentru meci.

Parada va fi coordonată de Mihai Bobonete. Celebrul comediant va întreține atmosfera în rolul de MC pe durata traseului către arena din Köln.

Locație punct de întâlnire Fan Walk Koln: Josef Lammerting-Allee.

Ora întâlnirii: 22 iunie, ora locală 18:00

Ora de start: 22 iunie, ora locală 18:30


Sursă foto: Facebook

  • Pavel Bartoș și Corina Caragea s-au bucurat de victoria echipei naționale alături de suporterii români adunați în Fan Zone, locul special amenajat pentru vizionarea gratuită a meciului România-Ucraina, la Munchen. Oamenii au făcut o atmosferă senzațională

related posts

Modifică setările cookies