Penelope Cruz, apariție spectaculoasă la Goya Cinema Awards. A arătat ca o adevărată regină pe covorul roșu


Penelope Cruz a atras toate blițurile fotografilor la Goya Cinema Awards, care s-a desfășurt în acest weekend, la Palau de les Artes din Valencia. Într-o rochie Chanel, protagonista din „Madres paralelas” a arătat ca o adevărată regină. 


Penelope Cruz (47 de ani) și soțul ei, Javier Bardem (52 de ani) au fost nominalizați la categoria „cel mai bun actor”, respectiv „cea mai bună actriță”, pentru prestațiile lor din filmele ”El buen patrón” și „Madres paralelas”, la Goya Cinema Awards. 

În timp ce soțul ei a fost desemnat câștigător, norocul nu i-a surâs de această dată și lui Penelope Cruz, care se poate mândri totuși cu zeci de premii, printre care și un Oscar, pentru „Vicky Cristina Barcelona” (2008). 

Cu toate acestea, Penelope Cruz a furat toate privirile. Ea a strălucit, în adevăratul sens al cuvântului, într-o rochie roz pal cu aplicații de flori argintii, albe și roșii. Rochia face parte din colecția Chanel Haute Couture de primăvară 2021. (vezi mai multe imaini în galeria foto de mai jos)

Pedro Almodóvar şi Penélope Cruz au înmânat primul premiu Goya Internacional acordat de Academia Spaniolă de Film vedetei australiene Cate Blanchett, care şi-a declarat dragostea pentru cinematografia spaniolă încă de când era copil. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ penelopecruzoficial

cate_blanchettofficial

Vezi și: Stewardesele ascund asta de noi

  • Penelope Cruz, apariție spectaculoasă la Goya Cinema Awards. A arătat ca o adevărată regină pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies