Penelope Cruz, imaginea perfecțiunii pe coperta InStyle Spain: “Ești frumusețe pură!”


In luna mai, publicația InStyle Spain celebrează 200 de apariții pe piață. Pentru coperta aniversară, echipa a ales una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood. Este vorba despre superba Penelope Cruz, născută în orașul Alcobendas, din Spania. 


La sfârșitul lunii aprilie, îndrăgita actriță a împlinit 47 de ani și arată mai bine ca niciodată. Soția actorului Javier Bardem apare pe coperta InStyle Spain într-o rochie neagră, semnată Carolina Herrera, cu un decolteu amețitor. Ținuta este accesorizată cu un colier cu diamante de la Cartier. Superba actriță a schimbat mai multe ținute pentru ședința foto și și-a etalat trupul fără cusur. 

Recent, Penelope Cruz a renunțat la părul lung și a optat pentru o tunsoare bob, care o prinde de minune. Actrița a postat o fotografie de la ședința foto realizată pentru InStyle, iar fanii nu au mai contenit cu laudele.

“Wow”, “Superbă ca întotdeauna!” “Cum arăți! Ești frumusețe pură”, “Să vorbim de frumusețe și perfecțiune”, “Zeiță”, “Ador noua ta tunsoare. Te face să pari și mai tânără”, “Perfecțiune!”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de internauți.

Penelope Cruz este căsătorită cu actorul Javier Bardem din 2010. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Luna (10 ani), și un băiat, pe nume Leo (7 ani).

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO Paprikaș cu pui și balmoș

 

  • Penelope Cruz, imaginea perfecțiunii pe coperta InStyle Spain: “Ești frumusețe pură!”

related posts

Modifică setările cookies