Pepe îi răspunde Oanei Zăvoranu, care l-a umilit într-un podcast: „Este cea mai mare greșeală din viața mea”


Pepe a vorbit despre relația cu Oana Zăvoranu ca despre o „greșeală a tinereții”. În cel mai recent podcast al lui Damian Drăghici, solistul i-a răspuns cu venin fostei sale soții, care îl jignise anterior, într-un interviu pe YouTube.


Pepe a vrut să clarifice animite aspecte ale vieții sale private, însă e posibil să fi deschis Cutia Pandorei. Solistul a reacționat la declarațiile Oanei Zăvoranu, făcute în podcastul Acasă la Măruță, despre divorțul lor.

Când mă uit înapoi nu-mi vine să cred că am fost eu. Tot respectul, atâta timp cât se discută civilizat pot să stau de vorbă. Când n-ai cu cine să discuți, nu stai de vorbă. De ce să dau ocazia cuiva să mă enerveze, când spune tâmpenii?”, a spus Pepe, care susține că Oana are astfel de reacții nepotrivite din frustrare. Din frustrarea că el nu o mai bagă în seamă.

Ea e cea mai mare greșeașă din viața mea”, a dezvăluit Pepe când a fost întrebat dacă ar mai putea avea o relație cu Oana Zăvoranu. „Dar, învățând multe din această greșeală, nu mai vreau să am de-a face cu ea”, a mai spus artistul. 

Citește șiINTERVIU Oana Zăvoranu: ”A fost o inconștiență din partea mea să am 10 perechi de silicoane”

 

Anterior, Oana Zăvoranu i-a dezvăluit lui Cătălin Măruță motivele pentru care s-a despărțit de Pepe și frustrarea pe care a simțit-o când a aflat că se recăsătorește. În plus, cei doi s-au acuzat reciproc de infidelitate.

Nu a divorțat Pepe de Oana, a divorțat Oana de Pepe. Nu era rănit. Un om rănit se ascunde, nu era rănit. Eu nu l-am mai iubit pe Pepe. Eu nu m-am căsătorit din ambiție cu altcineva. Am stat câțiva ani de zile până când l-am găsit pe al meu, pe care îl iubesc pe bune. El nu suporta ca eu să mă pup, eram actriță. M-a pus în niște situații foarte delicate față de producători, care îmi ziceau că sunt rol principal și că nu puteau să stingă lumina (...)

Câte luni au trecut până când s-a căsătorit el? Vreo 8-9 luni. Bă, dar nu, adică, niciun doliu așa nu purtăm? Eu eram infidela, aruncam cu ouă! El nu a plâns, șase luni a fost pe la televizor, a suferit în el. Cât timp a trecut până când și-a pus el pirostriile? Eu eram infidela! În timpul ăsta, nu a stat degeaba. Nu că și-a făcut o relație, dar s-a și însurat. Doliul se poartă un an”, a tunat Oana Zăvoranu.

Fotografii: YouTube

Vezi și VIDEO: Pepe, despre sărbători, familie și divorț

  • Pepe îi răspunde Oanei Zăvoranu, care l-a umilit într-un podcast: „Este cea mai mare greșeală din viața mea”

related posts

Modifică setările cookies