Pepe iubește din nou? Reacția lui după ce a fost surprins în timp ce săruta o tânără


Zilele trecute, presa tabloidă a relatat pe larg despre o presupusă relație pe care Pepe ar fi început-o cu o tânără pe nume Yasmine.

Tag-uri: #Pepe #relatie

După ce în spațiul public au apărut unele fotografii în care cei doi se sărută în public, Pepe a fost contactat și întrebat dacă are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pastramă. Potrivit jurnaliștilor de la Playtech, artistul nici nu a negat, dar nici nu a confirmat presupusa relație, ba mai mult decât atât, a afirmat că, atunci când va avea de făcut un anunț, o va face pe contul său de YouTube.

„În primul rând, noi am pus fotografii pe story în care apărem împreună, înainte să dea presa. Dacă suntem un cuplu? Nu, că eu mă sărut cu toată lumea… Ce întrebare e asta? Eu sunt bine acum, mulțumesc foarte mult. Am hotărât să nu mai dau declarații despre viața mea personală, pentru că știu cum e, peste cinci luni declarațiile astea sunt sucite și scoase din context, iar eu nu mai vreau asta. Dacă voi avea ceva mai mult de spus, o voi face pe canalul meu de Youtube”, a spus Pepe.

Vezi și: Genul programului: fotbal! EURO 2020 se vede la PRO TV și pe VOYO

related posts

Modifică setările cookies