Peter Andre a ignorat avertismentele legate de coronavirus. Cum au reacționat amiratorii săi


Peter Andre 47 de ani se teme de orice, mai puțin de coronavirus. Cântărețul britanic și-a anunțat fanii că nu respectă una dintre cele mai importante restricții impuse artiștilor în această perioadă.


Peter Andre a susținut un concert de pomină în Sauthampton, la sfârșitul lunii februarie. Sâmbătă seară, fanii au avut ocazia să se întâlnească față în față cu idolul lor, în cadrul unei sesiuni de întrebări, răspunsuri și autografe care a avut loc la Central Hall.

Organizatorii le-au interzis participanților să se apropie de Peter Andre și l-au sfătuit pe acesta să nu-și facă selfie-uri cu fanii, din cauza răspândirii coronavirusului în SUA.

Mai mult, au lipit și afișe în sală, prin care fanii erau rugați să nu insiste, Însă, artistul a crezut că e o glumă și nu a ținut cont de mesajele organizatorilor.

„Ok, asta a ajuns cam târziu la mine, fiindcă i-am îmbrățișat pe toți cei pe care i-am întâlnit. Oamenii îmi spuneau că li s-a zis că au fost informați să nu mă atingă și că erau afișe. Credeam că glumesc. Grozav. Sunt oficial o divă, fără a fi o divă. Vorbind serios, nu mă atingeți!”, a scris, amuzat, Peter Andre pe Instagram.

Citește și: 23 de informații esențiale despre coronavirus pe care orice român trebuie să le știe

 

Fanii artistului au reacționat imediat pe rețelele sociale, apreciind gestul artistului ca fiind „super tare”.

„Hm. Ne-am îmbrățițat. Ești încă ok?”, a scris un fan. „Fii binecuvântat!”, a scris altul.

Unii au postat și comentarii amuzante, cum este cel de mai jos:

„Asta este chiar amuzantă. Partea bună e că, dacă oamenilor li s-a spus asta, mai mult ca sigur s-au gândit că meriți riscul ăsta”, a scris un altul.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Dr. Mihail răspunde întrebărilor despre coronavirus

  • Peter Andre a ignorat avertismentele legate de coronavirus. Cum au reacționat amiratorii săi

related posts

Modifică setările cookies