Phil Collins, chemat în instanță de fosta soție. Acuzațiile umilitoare pe care i le aduce artistului: abuziv, depresiv, "certat" cu igiena 


Phil Collins, în vârstă de 70 de ani, se confruntă cu grave probleme de sănătate și abia mai poate ține bețele de la tobe în mână. Însă nu doar sănătatea îi oferă bătăi de cap și îl face să fie nefericit, ci și acuzațiile dure aduse de fosta soție. Artistul va trebui să se prezinte în fața instanței pentru a răspunde gravelor acuze de cea care i-a fost soție. 


Fosta soție a lui Phil Collins, Orianne Baters a făcut o serie de acuzații dure la adresa membrului Genesis referitoare la igiena precară a acestuia. Artistul va trebui să răspundă în fața unui judecător în cadrul unei depoziții video. Printre reclamațiile aduse de fosta soție se numără refuzul artistului de a face dus sau a se spăla pe dinți timp de mai bine de un an. Cântărețul a negat vehement afirmațiile făcute de fosta soție, însă avocații acesteia nu au fost convinși, iar el a fost citat în instanță.

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Phil Collins speră să obțină jumătate din prețul casei în care au locuit împreună. Nu este prima oară când Orianne îl descrie pe fostul soț în termeni care nu îi fac deloc cinste. În trecut, ea a afirmat că artistul este "depresiv, abuziv și complet incapabil să întrețină relații sexuale", conform publicației britanice Mirror. 

De ani buni, celebrul artist se confruntă cu problemele de sănătate. În anul 2009, Phil a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unei vertebre pe care și-a disclocat-o în timpul turneului. Operația nu a decurs bine, iar artistul s-a confruntat cu mai multe complicații, printre care s-a numărat și pierderea simțului în degete.

Dificultățile de ordin fizic l-au aruncat într-o depresie puternică, iar Phil a luat în calcul sinuciderea, după cum a povestit. În anul 2015 a fost operat din nou pe coloană, iar doctorii l-au avertizat că turneele vor deveni doar o amintire. În ianuarie 2017, a primit o nouă veste proastă: suferă de diabet tip 2. 

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politică, atunci când ți se spune "da" , e "nu"

  • Phil Collins, chemat în instanță de fosta soție. Acuzațiile umilitoare pe care i le aduce artistului: abuziv, depresiv, certat cu igiena 

related posts

Modifică setările cookies