Phoebe Dynevor, surprinsă la promenadă alături de noul iubit. Cu cine se iubește starul din Bridgerton


Phoebe Dynevor a devenit faimoasă cu rolul lui Daphne din serialul Bridgerton. Superba actriță, în vârstă de 26 de ani, nu are succes doar pe plan profesional. Britanica este împlinită și-n viața personală, acolo unde trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de comediantul Pete Davidson. 


Au existat multe zvonuri privind o posibilă relație între starul din Bridgerton și fostul logodnic al Arianei Grande. Cei doi nu au confirmat relația până zilele trecute, când paparazzi i-au surprins la o promenadă pe străzile din Manchester. 

Unul e în America și altul e în Marea Britanie, dar distanța nu stă în calea iubirii lor. Phoebe Dynevor și Pete Davidson au fost fotografiați în timp ce făceau paradă de gesturi tandre, semn că nu vor să-și mai ascundă iubirea.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @davidsongalllery

Primele zvonuri despre cei doi au apărut anul acesta, în martie, când au fost fotografiați la un restaurant din UK. În aprilie, cei doi au purtat coliere identice, cu inițialele lor, în cadrul unor interviuri. Se pare că Pete Davidson este topit după iubita sa, iar pentru asta face naveta între America și Marea Britanie. 

Comediantul care face parte din echipa Saturday Night Live a fost logodnicul Arianei Grande. Cei doi au avut o relație în 2018, însă s-au despărțit după doar șase luni de la logodnă. Problemele lor ar fi apărut după ce Ariana a cerut timp pentru a-și vindeca niște răni din trecut. În acea perioadă, fostul iubit al Arianei, Mac Miller, fusese găsit mort în urma unei supradoze. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Supă cremă de praz și supă cremă de cartofi dulci


  • Phoebe Dynevor, surprinsă la promenadă alături de noul iubit. Cu cine se iubește starul din Bridgerton

related posts

Modifică setările cookies