Pippa Middleton a renunțat la conacul de 17 milioane de lire sterline și s-a mutat la țară


Sora lui Kate Middleton a dat conacul elegant de 17 milioane de lire sterline pe viața la țară. Pippa locuiește acum într-o casă în Berkshire, alături de familia ei.


Pippa și soțul ei au locuit o bună perioadă de timp într-o zonă elegantă din Londra, însă, se pare că sora lui Kate Middleton s-a gândit să-i calce pe urme Prințesei de Wales și să se mute la țară. 

Conacul din Chelsea în care au locuit Pippa și James Matthews avea șase dormitoare, o sală de sport, o cameră pentru personal și un cinematograf subteran. Acesta se întindea pe cinci etaje și se pune că valorează 17 milioane de lire sterline, notează unica.ro.

În 2022, Pippa, alături de soțul ei și cei trei copii ai lor s-au mutat în noua casă, în Berkshire, aproape de locul unde trăiesc acum Prințul și Prințesa de Wales.

Noua proprietate are o grădină cu ziduri, precum și câteva sere. Familia Middleton locuiește în apropiere, la aproximativ 20 de minute de mers cu mașina de Pippa și de cei dragi ei, ceea ce înseamnă că părinții sunt aproape de ambele fiice, mai notează sursa citată.

Sursă foto: Getty Images 
  • Pippa Middleton a renunțat la conacul de 17 milioane de lire sterline și s-a mutat la țară

related posts

Modifică setările cookies