Pique, infidel și înainte de Clara Chia! Cine este actrița celebră cu care a înșelat-o pe Shakira


O celebră actriță din Spania a aruncat bomba despre Gerard Pique! Fostul fotbalist i-ar fi fost infidel Shakirei înainte de a apărea în peisaj Clara Chia! Dezăluirile șocante făcute de una dintre cele mai cunoscute actrițe din Spania!


Shakira și Gerard Pique s-au despărțit în luna iunie 2022, după 12 ani de relație. Vestea a zguduit lumea showbiz-ului internațional, mai ales când s-a aflat motivul separării - fostul fotbalist a înșelat-o pe artistă cu o tânără, pe nume Clara Chia Marti.

Ultimele informații apărute în spațiul public confirmă faptul că Gerard Pique nu s-a aflat la prima abatere atunci când s-a descoperit că are o relație secretă cu Clara Chia. În urmă cu puțin timp a apărut informația conform căreia fostul fundaș de la FC Barcelona a încercat să cucerească o actriță celebră din Spania.

Potrivit Mundo Deportivo, citați de prosport.ro, Miriam Saavedra, în vârstă 29 de ani, a recunoscut în cadrul unei emisiuni că a fost abordată de Pique, în urmă cu trei ani. Totul s-ar fi întâmplat, conform actriței, într-un club.

„Fiind o fană a Shakirei, l-am respins pe Pique! În urmă cu trei ani, el a încercat să mă sune de două ori când eram într-un club de noapte. Nu mă interesa Pique, eu o iubesc pe Shakira”, a dezvăluit Miriam Saavedra, potrivit sursei amintite anterior.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miryan (@miriamsaavdra)

Foto: Profimedia, Instagram

  • Pique, infidel și înainte de Clara Chia! Cine este actrița celebră cu care a înșelat-o pe Shakira

related posts

Modifică setările cookies