Plătită doar pentru a se distra! “Sunt plină de bani pentru că sunt frumoasă”


Erica North, inflenceriță și model, este plătită de clienți bogați doar pentru a menține atmosfera și pentru a se distra.


Cum ar fi să primești o mulțime de bani și tot ce trebuie să faci este să participi la petreceri și să te distrezi? O tânără de 24 de ani din America cu asta se ocupă și, deși pare un job de vis, ea spune că nu e atât de ușor. 

Erica North era stundentă și șomeră când a fost recrutată pentru a întreține atmosfera la diferite petreceri, ceea ce înseamnă că este treaba ei să se asigure că toată lumea se distrează. Primește invitații la evenimente corporate sau la petreceri private. “Datoria mea este să mă asigur că toată lumea se distrează de minune și că sunt departe de gândurile negative. Întreținerea atmosferei este cu adevărat un mod distractiv de a face lucrurile pe care deja vreau să le fac, doar că pe banii altcuiva”, a declarat aceasta pentru dailystar.co.uk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by erica (@itstheerica)

Deși Erica își iubește jobul și toate beneficiile pe care I le aduce, ea încă nu poate scăpa de prejudecățile din jur, cum ar fi că e nevoită se întrețină relații intime cu clienții. Tânăra susține că nu a avut niciodată o relație cu un client și nici nu i s-au oferit bani pentru a face acest lucru.

Erica a explicat: “Nu am fost niciodată presată și nu am făcut niciodată nimic fizic cu un client și fac asta deja de trei ani! O altă concepție greșită este că este nesigur. Nimeni pe care îl cunosc nu a fost pus într-o poziție nesigură. Există întotdeauna persoane în jur pentru a asigura siguranța tuturor și pentru a gestiona orice probleme care apar”.

Sursă foto: Instagram

 

 

  • Plătită doar pentru a se distra! “Sunt plină de bani pentru că sunt frumoasă”

related posts

Modifică setările cookies