Povestea mamei care și-a infectat cu coronavirus 17 din cei 18 copii


Americanca Brittany Jencik dintr-un orășel din apropierea metropolei New York a reușit „performanța” de a-și îmbolnăvi cu Covid-19 aproape întreaga familie, una extrem de numeroasă.

Tag-uri: #coronavirus #mama

Conform presei de peste Ocean, Brittany a fost în primă fază o pacientă asimptomatică a temutului coronavirus, care s-a răspândit însă rapid la toți cei 17 copii (naturali, dar și adoptați) cu care femeia își împărțea casa. Practic, doar unul dintre copiii lui Brittany a scăpat, doar datorită faptului că nu s-a aflat în locuința respectivă.

Posted by Brittany Bowman Jencik on Saturday, 3 August 2019

Abia atunci când starea medicală a lui Brittany a început să se înrăutățească, femeia a început să afle și de simptomele copiilor, care s-au îmbolnăvit unul după altul, pe bandă rulantă. „A fost terifiant. Parcă ne-a lovit un tren de marfă”, a mărturisit ghinionista mamă.

Posted by Brittany Bowman Jencik on Saturday, 3 August 2019

„Eram îngrijorată doar de faptul că nimic nu va mai fi la fel ulterior. Nu mi-a fost frică de pierderea vieții mai mult ca înainte. Nu mă sperii ușor”, a mai spus Britany, care n-a reușit să-și dea seama în ce împrejurare a contractat coronavirusul.

Evident, întreaga familie a lui Brittany a fost supusă izolării la domiciliu, iar după ce toți s-au vindecat a fost chemată o echipă specială care s-a ocupat de dezinfectarea casei timp de două ore.

 

related posts

Modifică setările cookies