POVEŞTI DE DRAGOSTE. Irina şi Răzvan Fodor: s-au îndrăgostit după ce el i-a tras scaunul de sub fund


A aşteptat-o ani de zile şi, când a venit în viaţa lui...i-a tras scaunul de sub fund. La propriu. Reacţia ei l-a făcut pe Razvan Fodor să se îndrăgostească de Irina pentru totdeauna. 


Când s-au întâlnit, în 2007, ea era studentă la Facultatea de Jurnalism şi făcea hosting si figuraţie specială la Buftea. El era pe platourile de filmare şi a remarcat-o. Nu a fost un clasic “s-au văzut, s-au plăcut”, pentru că, deşi amandoi se simpatizau, au fost înainte prieteni. El a aşteptat-o, iar ea a avut rabdare.

Au început să vorbească mai mult după ce Irina l-a sunat de ziua lui, iar el a invitat-o la un botez unde a supus-o la un test. Pe vremea când avea un blog, Răzvan chiar a povestit cum s-a desfăşurat acesta: 

"Nu s-a întâmplat nimic, nici un sărut, nici un ținut de mâna, doar o invitație nevinovată la un botez al copilului unui prieten…și un prim test, să spunem așa.(…)I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic) A ras cu hohot(…)Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop…

Tot Razvan povestea pe blog cum relaţia a devenit serioasă după ce au plecat în prima vacanţă în India. 

(…)i-am propus o vacanță în India unde am avertizat-o că nu e chiar cea mai exotică destinație de pe pământ, iar eu în capul meu eram ferm convins că nu poți să impresionezi astfel o fetiță de 19 ani. Dar am zis că dacă tot mi se pare că e ce trebuie, hai să o testăm până la capăt. A dormit în bungalouri de 3 $ / noapte fără să crâcnească, a mers zeci de kilometri pe jos pe zi și împreună am schimbat câteva trenuri și mijloace de transport, avioane și alte cămile…

Am parcurs peste 12.000 de km din New Delhi spre Nord, în Dharamsala, unde  ne-am bucurat la o procesiune a lui Dalai Lama de parcă ne-am fi născut budiști, și nu altă,  apoi am coborât spre centrul Indiei… a urmat Agra, Jaipur, Jaisalmer, nopți reci în Deșertul Rajasthan, iar în final o bine meritată săptămâna în Goa, pe plajă, unde o vacă ne mânca aproape zilnic mojito- urile. Ar fi putut, ca o domnișoară ce era, să se urce în primul avion și să se întoarcă acasă, în civilizație. Nu a făcut-o, a rămas lângă mine…de tot! Așa am trecut de hopul cu numărul doi. Ne-am întors în România și am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea…A fost un început frumos,fără jocuri, fără prefacatorii, fără să mă dau mai lord, mai golan,mai tare, mai mare, mai rotund…Așa i-am câștigat și ei sinceritatea, la schimb cu a mea." 

Irina şi Răzvan Fodor sunt căsătoriţi de 9 ani, au împreună o fetiţă şi se iubesc ca la început. Cu suflet şi cu umor. Astăzi, Irina e cea care are un blog personal pe care povesteşte întâmplări amuzante cu şi despre Fodori. 

Foto: Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • POVEŞTI DE DRAGOSTE. Irina şi Răzvan Fodor: s-au îndrăgostit după ce el i-a tras scaunul de sub fund

related posts

Modifică setările cookies