Povești de iubire - Ion Dichiseanu și Sarita Montiel, faimoasă la Hollywood și una dintre cele mai frumoase actrițe spaniole


Actriţa spaniolă Sara Montiel a fost sex-simbol al Hollywood-ului în anii '60, dar și una din marile iubiri ale marelui actor Ion Dichiseanu. 
 
 
 
 
 


Povestea de iubire a fost una plină de pasiune, trăită intens de amândoi, iar Sarita Montiel se pare că a fost foarte îndrăgostită. La fel și el.  De dragul lui,  ea a înfruntat un soţ şi o ambasadă, doar pentru a-i fi alături în timpul filmărilor de la „Tunelul”, peliculă semnată de Francisc Munteanu.
 
Sara Montiel s-a născut pe 10 martie 1928, este considerată una dintre cele mai frumoase actriţe de origine spaniolă şi a jucat în peste 55 de producţii cinematografice. A devenit ulterior și o cântăreață extrem de talentată.

Ce doi s-au cunoscut la jumătatea anilor '60, la Festivalul Internaţional de Film de la Beirut, la care Dichiseanu, invitat la o recepţie, era trecut pe listă cu numele John Dicksen. În volumul „Am fost rivalul regelui", Dichiseanu a vorbit despre această mare dragoste. De dragul lui, Sarita a rămas o perioadă în România și i-a fost alături peste tot. A plecat pentru un nou film în Spania, dar a cerut să aibă și Dichiseanu un rol. Acesta a fost însă reținut în țară, iar cei doi au contnuat o perioadă povestea la distanță. Într-un final, s-au despărțit, iar dragostea lor s-a dovedit, cum spunea Dichiseanu "imposibilă". 

FOTO: GETTY/AGERPRES

Pe Pro Tv Plus poți vedea Miliția modei cu Costi Diță:

  • Povești de iubire - Ion Dichiseanu și Sarita Montiel, faimoasă la Hollywood și una dintre cele mai frumoase actrițe spaniole

related posts

Modifică setările cookies