Povești de iubire: Lia Bugnar și Anghel Damian! Ea are 51 de ani, el are 29, dar se iubesc de mai bine de 7 ani și au multe în comun


Povești de iubire: Lia Bugnar și Anghel Damian! Ea are 51 de ani, el are 29, dar se iubesc de mai bine de 7 ani

Tag-uri:

În calitate de actori, amândoi iubesc scena și lumea filmului și amandoi...se iubesc.  Mulți devin atenți și ridică o sprânceană cănd află că el e născut în 1991, iar ea în 1969, iar diferența de vârstă dintre ei e de 22 de ani. Ei însă nu dau importanță acestui aspect, pentru că se cunosc pe ei înșiși și unul pe altul și nu au prejudecăți.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#greutatilevietii #popey

O postare distribuită de Lia Bugnar (@bugnarlia) pe

 
S-au cunoscut pe platourile de filmare, s-au îndrăgostit pe scenă, locuiesc împreună de multă vreme, dar relația lor a început să fie mediatizată când cei doi s-au implicat în proiecte de televiziune.
 
Pentru Click, Anghel Damian a povestit că viața lui alături de Lia e una foarte “armonioasă”, că niciunul nu se gândește la căsătorie, dar că au foarte multe în comun :
 
“Niciunul dintre noi nu credem în formalismul ăsta al căsniciei sau al logodnei. Pentru că cel mai important e să existe armonie într-o relație. Și atâta timp cât noi doi ne comportăm ca într-o căsnicie de ce am avea nevoie de un certificat care să strige în gura mare acest lucru. (…)Ne-am modelat pasiunile unul după celălalt. Prin urmare, ceea ce îmi plăcea mie înainte, acum îi place şi ei şi invers. Dar, ca să îţi fac un mic rezumat: ne place să ne uităm la filme şi la seriale, ne plac animalele, să citim, să facem sport, să mâncăm sănătos (pe cât e posibil) şi gustos, deci, ca tot omul, lucruri simple de-ale vieţii.”
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#allforfreedomfreedomforall with @georgedascalescu82 @wrong_way_up

O postare distribuită de Anghel Damian (@angheldamian) pe

Lia Bugnar are o în spate o carieră de 25 de ani și este actriță, dar și dramaturg, scenarist și regizor. Anghel Damian a fost nominalizat la GOPO, premiat la TIFF, iar telespectatorii PRO TV l-au văzut în rolul lui "Adrian" în serialul "Vlad". Din sezonul doi, s-a ocupat și de scenariul serialului.

 

FOTO:

Lia Bugnar Instagram

Anghel Damian Instagram

  • Povești de iubire: Lia Bugnar și Anghel Damian! Ea are 51 de ani, el are 29, dar se iubesc de mai bine de 7 ani și au multe în comun

related posts

Modifică setările cookies