Povești de iubire: Liviu Dragnea și Irina Tănase - ce i-a unit și ce i-a despărțit?


Se pare că Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase când era încă însurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor săi.


Acum 8 ani, în octombrie 2013, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. Relația lor a început să fie cunoscută doi ani și jumătate mai târziu, când cei doi au plecat în străinătate împreună.  Nu părea că cei 29 de ani difereță le stau în cale.  

Viața Irinei Tănase s-a schimbat radical în timpul relației cu Liviu Dragnea. Și nu doar datorită popularității câștigate.

Irina Tănase și-a deschis un birou de mediator în vara anului 2019.În declarațiile de avere din acea perioadă, ea a trecut doar salariile de bugetar și nu a menționat conturi bancare sau proprietăți. 

În 2020, site-ul Stirilor PRO TV cita Rise-Project și scria că Irina Tănase a investit în 2019 peste 350.000 de Euro în proprietăți imobiliare din București și împrejurimi. Se are că achizițiile au fost făcute înainte și după ce Dragnea a intrat la închisoare. Astfel, în decembrie 2019, tânăra a cumpărat un apartament de 260.000 de Euro, situat aproape de Casa Poporului. În portofoliul imobiliar al Irinei Tănase au intrat și două terenuri cu acces la un lac cu știucă, șalău și biban, lac din județul Ilfov.

Ceea ce se pare că i-a despărțit este gelozia de care ar fi dat dovadă bărbatul. Pentru Click, o sursă a celor doi a afirmat:
 
”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit(... ) Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat.(... ) I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta."

Vezi și: Johnny Depp și dependeța de vinuri scumpe

  • Povești de iubire: Liviu Dragnea și Irina Tănase - ce i-a unit și ce i-a despărțit?

related posts

Modifică setările cookies