Povești inedite de iubire: "Am doi soți, sunt fericită și dormim împreună în același pat"


Un „triplu”, pentru că nu se poate vorbi de cuplu amoros încearcă să demonstreze că trei nu înseamnă mult.


Alexia Shrout locuiește împreună cu cei doi soți ai săi, Doug Shrout și Jacob Shrout-Mchaffie, dar și cu cei trei copii ai lor, în Maumee, Ohio, SUA.
 
Alexia a declarat pentru BTV, preluat de That's Life: „Mulți bărbați când află că am doi soți, spun întotdeauna:„ vrei un al treilea? ”Din punct de vedere tehnic, se numește <poliandrie>, o femeie cu doi soți.”
 
Alexia, care lucrează ca body piercer profesionist, a avut o relație deschisă cu Doug când l-a cunoscut pe Jacob.
 

The 'thruple' have not disclosed the biological father of their daughter.

Posted by that's life! on Thursday, 13 June 2019

 

 

Femeia povestește: „Eu și Jake am fost de fapt cei mai buni prieteni timp de trei ani și apoi am început să avem sentimente unul pentru celălalt. Eu și Doug ne-am întâlnit și cu alte câteva femei înainte să apară Jake și ne-am despărțit de ele. "
 
Realizând că se îndrăgostește de Jake, Alexia i-a spus asta soțului ei. Cum a reacționat Doug? A spus “în regulă, atâta timp cât mă iubești pe deplin, atunci să vedem dacă putem fii toți trei ”- așa a început.
 
În ciuda faptului că toți dorm în același pat - Doug și Jacob sunt amândoi heterosexuali și nu au avut relații intime unul cu celălalt. Cu toate acestea, bărbații recunosc că au ajuns să se iubească, dar nu sexual. Doar sufletește.
 
Doug și Alexia au fost căsătoriți cincisprezece ani. După ce Jake a intrat în viața lor, în iulie 2016, trio-ul a avut o ceremonie pentru a-și marca uniunea.
 
Alexia chiar spune că: „Am avut o ceremonie pe 16 iulie 2016. O sută de oameni, rude și prieteni, au venit și ne-au sprijinit. A fost o nuntă fără certificatul legal de căsătorie.Când Jake a decis să se alăture familiei noastre, am avut o întâlnire de familie și am discutat cu copiii situația noastră. Singurul lucru care nu a fost discutat cu copiii noștri este intimitatea noastră în spatele ușilor închise. "
 
“Triplul” amoros își crește împreună cei trei copii, Skyler, 16 ani, Donovan, 13 ani și fetița lor de 3 ani, Tegan.
 
Cei doi fii sunt biologic ai lui Doug, însă cei trei nu au dezvăluit tatăl biologic al fiicei lor.
 
Alexia a spus: "Nu vrem nici un favoritism. Vrem ca toți copiii și tăticii noștri să fie egali. Copiii noștri erau mai mari când Jake a venit în viața noastră. Așa că ei îl numesc doar pe Jake pe numele său. Doug este tatăl lor biologic deci evident se numește tată."
 
"Tegan îi va numi pe amândoi tată. Amândoi erau acolo în sala de naștere în timp ce eu nășteam."

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate, cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA 

 
 
 
FOTO: SHUTTERSTOCK

related posts

Modifică setările cookies