„Poza asta demonstrează că ești cea mai sexy femeie în viață”. Un model de top face furori în lenjerie intimă


O serie de imagini cu Lyna Perez, în lenjerie intimă, au stârnit recent entuziasmul fanilor. Influencer și model american de top, șatena a pozat într-o ipostază provocatoare, iar unii au considerat că a mers prea departe. 


În vârstă de 29 de ani, Lyna Perez s-a remarcat în calitate de fotomodel, promovând costume de baie și articole de lenjerie intimă. Ea a adunat în jurul ei o comunitate impresionantă de fani. Aproape 10 milioane de oameni îi urmăresc pagina de Instagram. Nu de puține ori, modelul american și-a etalat formele voluptoase în ținute sumare. De data aceasta însă urmăritorii au fost uimiți să o vadă în lenjerie intimă transparentă. (vezi galeria foto de mai jos)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lyna Perez (@lynaritaa)

 

„Poza asta demonstrează că ești cea mai sexy femeie în viață”, „O poză superbă!”, „Te urmăresc de mult timp, pe zi ce trece ești tot mai frumoasă”, „Ești divină”, „Vreau să mă căsătoresc cu tine, te invit la Paris”, „Ești un înger”, i-au comentat unii admiratori. 

„Cum poate fi un înger o fată așa obraznică”, a răspuns cineva la comentariul precedent. 

„Știți că nu este 100 % naturală, daa?”, a mai răspuns cineva la mesajele de apreciere. 

Lyna Perez are și peste 8 milioane de urmăritori pe TikTok. Multe dintre videoclipurile ei devin virale, cum ar fi cel de jos, care a înrergistrat peste 48 de milioane de vizualizări. Modelul câștigă aproximativ 7,3 milioane de dolari pe an, potrivit networthspot.com. 

Sursă foto: Instagram/ Lyna Perez

Vezi și: 

 

  • „Poza asta demonstrează că ești cea mai sexy femeie în viață”. Un model de top face furori în lenjerie intimă

related posts

Modifică setările cookies