Poză rară cu fiica lui Liviu Dragnea și iubitul ei! Alexandra Dragnea și Alex Mațaev sunt împreună de șapte ani


Pe tatăl ei îl știe o țară întreagă, însă ea a preferat mereu discreția. Alexandra Dragnea, fiica fostului lider PSD Liviu Dragnea, trăiește de șapte ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Alex Mațaev, un cântăreț de peste Prut. 


Alexandra Dragnea și Alex Mațaev s-au cunoscut în 2013, când moldoveanul a participat la un show de talente, la care a ajuns până în finală. A fost supranumit “Bon Jovi de România” și a cucerit multe inimi cu vocea și look-ul său cool și rebel. Alex Mațaev nu are ochi însă decât pentru fiica lui Liviu Dragnea. 

Alexandra îi este muză atunci când compune și tot ea apare și în videoclipurile artistului. Cei doi au locuit o bună perioadă de timp în America și s-au întors în țară în 2019. 

Vezi mai multe poze cu Alexandra Dragnea și iubitul ei în galeria foto de mai jos

Chiar dacă tânăra este absentă de pe rețelele de socializare, cântărețul mai publică, destul de rar ce-i drept, câte o fotografie cu iubita sa. La fel a făcut și de Anul Nou, când a postat pe Instagram o poză în care apare alături de Alexandra lângă bradul de Crăciun.

“Un 2021 fericit! Încercați să fiți buni anul acesta” – a scris artistul lângă poza în care Alexandra Dragnea este toată numai un zâmbet. 

Fotografii: Instagram alexmazzaev

Vezi și VIDEO: Varză a la Cluj

 

  • Poză rară cu fiica lui Liviu Dragnea și iubitul ei! Alexandra Dragnea și Alex Mațaev sunt împreună de șapte ani

related posts

Modifică setările cookies