Poze rare cu Marilyn Monroe însărcinată, scoase la licitație pe un site specializat din SUA


Legendara Marilyn Monroe însărcinată, iată o imagine pe care puțini și-ar fi putut-o închipui. Șase fotografii care dovedesc acest lucru au fost scoase la vânzare în SUA, la prețul de pornire de 95.000 de dolari.


Deși a murit la doar 36 de ani, Marilyn Monroe a fost căsătorită de trei ori. De fiecare dată, mariajul ei a durat cel mult patru ani. În ciuda căsniciilor sale, celebra actriță, cântăreață și fotomodel nu a avut, oficial, niciun copil. Însă, șase fotografii realizate în iulie 1960 de buna sa prietenă Frieda Hull dovedesc, fără îndoială, că Marilyn a fost însărcinată cel puțin o dată în viața ei.

Frieda Hull a dezvăluit că Marilyn Monroe i s-a confesat că va avea un copil cu actorul francez Yves Montand, cu care a început o relație amoroasă. La vremea respectivă, Marilyn Monroe (34 de ani) era căsătorită cu eseistul Arthur Miller, iar amantul ei avea, la rândul său, o căsnicie aparent fericită.

Citește și: Top cele mai scumpe outfit-uri care au fost purtate în filme celebre. Cu cât au fost vândute la licitație

Prietena lui Marilyn Monroe susține că aceasta i-a spus și că a pierdut copilul, însă nu se știe dacă a fost vorba de avort sau de o sarcină oprită din evoluție.

Fotografiile, deținute de drept de Freida Hull, au fost vândute după moartea acesteia, alături de alte bunuri personale, scrie Daily Mail. Acestea au ajuns în posesia fotografului Tony Michaels, care le-a cumpărat de la o licitație de obiecte personale care i-au aparținut legendarei actrițe. 

Fotografiile pot fi accesate pe site-ul casei de licitații și poartă semnătura fotografului care le deține în acest moment. Vezi AICI fotografiile cu Marilyn Monroe însărcinată!

Fotografii: Getty Images

  • Poze rare cu Marilyn Monroe însărcinată, scoase la licitație pe un site specializat din SUA

related posts

Modifică setările cookies