Președintele Zelenski, video call cu Mila Kunis și Ashton Kutcher


Președintele Volodimir Zelenski le-a mulțumit actorilor de la Hollywood Mila Kunis și Ashton Kutcher pentru efortul lor de a strânge aproape 35 milioane de dolari pentru a sprijini populația din Ucraina, refugiată din calea războiului.


Președintele ucrainean (44 de ani) a avut un video call cu cuplul de celebrități duminică, pentru a vorbi despre munca lor, în condițiile în care numărul refugiaților ucrainei a depășit 3,2 milioane, conform ultimelor informații de la Națiunile Unite.

Kutcher (44 de ani) și Mila (38 de ani), care s-a născut în Cernăuți, Ucraina, au lansat GoFundMe, o organizație care finanțează companiile din San Francisco Flexport și Airbnb. Flexport este o companie de transport care livrează provizii refugiaților din toată Europa, în timp ce Airbnb le oferă adăpost pentru termen scurt.

Președintele a postat pe Twitter un mesaj de admirație pentru cei doi, menționând că aceștia au fost ”printre primii care au răspuns durerii noastre”. 

Kutcher a repostat mesajul: ”Recunoscător pentru sprijinul lor. Impresionat de hotărârea lor. Ei inspiră lumea”. 

Zelenaski a declarat că Ashton și Mila sunt ”un cuplu de staturi care cred cu sinceritate în noi, în victoria noastră, în viitorul nostru...

Le-am mulțumit în numele poporului nostru, în numele tuturor”.

Foto: Twitter

 

  • Președintele Zelenski, video call cu Mila Kunis și Ashton Kutcher

related posts

Modifică setările cookies