Prima reacție a lui Alex Bodi, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Ema Uta, înainte de nuntă: „Lăsăm așa...”


Ema Uta, make-up artistul vedetelor, și Alex Bodi au format un cuplu câțiva ani, dar s-au împăcat și despărțit de mai multe ori. Recent, s-a zvonit că și-au spus, din nou, adio, dar cu puțin timp înainte de a ajunge în fața altarului.


Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit, așa s-a tot zvonit în ultima vreme. Cu toate acestea, după ultima împăcare, milionarul a declarat că și-au rezolvat toate problemele și sunt gata să facă pasul cel mare. În schimb, de ceva zile, nu se mai urmăresc în mediul online și nici nu mai au poze împreună.

Sătul de zvonurile care apăruseră despre el și despre Ema, așa cum se întâmplă de fiecare dată, afaceristul a decis să facă lumină și să vorbească despre presupusa despărțire.

Omul de afaceri a lăsat loc interpretărilor, deoarece, în urma declarațiilor făcute, nu a spus nici dacă mai formează un cuplu, nici dacă nu. Cu toate acestea, fostul soț al Biancăi Drăgușanu își dorește să păstreze discreția, pentru a nu alimenta ceea ce se discută deja.

„Nu știu ce s-a scris în primul rând, am aflat și eu de câteva minute că aș fi fost părăsit înainte de nuntă. Da, am o nuntă mâine la Suceava, de aia sunt aici, acum dacă știu alții mai bine decât mine, lăsăm lucrurile așa. 

Important că e toată lumea bine și fericită, asta contează cel mai mult, restul nu contează deloc. Lăsăm așa, nu dăm declarații, ne vedem fiecare de viața noastră, trăim frumos și fericiți și să fie bine pentru toată lumea”, a spus Alex Bodi, vonform Spynews.

În urmă cu puțin timp, Ema Uta a reacționat și ea, dar în mediul online, spunând că nimic din ceea ce s-a spus desprea ea și despre Alex Bodi nu este adevărat, vrând ca, atunci când vine vorba de viața ei, să nu mai existe astfel de minciuni. 

  • Prima reacție a lui Alex Bodi, după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Ema Uta, înainte de nuntă: „Lăsăm așa...”

related posts

Modifică setările cookies