Valerie Lungu și iubitul ei formează un cuplu de nu foarte multă vreme, însă au planuri serioase de viitor, iar apariția unui copil în viețile lor face parte din ele.

Valerie Lungu și iubitul ei, Alex, își doresc foarte mult să își ducă relația la un nou nivel și să aibă un copil. Cu toate că întemeierea unei familii este o dorință pe care își doresc foarte mult să o vadă devenită realitate, cei doi nu se grăbesc în acest sens.

Recent, pe contul ei de Instagram, Valerie a fost întrebată dacă ea și iubitul ei își doresc să fie părinți, iar aceasta a oferit un răspuns pozitiv, explicând, de asemenea, motivul pentru care nu se va întâmpla prea repede.

Cu toate acestea, și-au făcut toate analizele necesare, pentru a vedea ce trebuie să îmbunătățească în ceea ce privește organismul și așteaptă mutarea în noua locuință, pentru ca stresul cauzat de amenajări să nu afecteze sarcina.

„Ne dorim foarte mult copii, dar o să mai așteptăm puțin ținând cont că suntem prinși cu casa. Eu mă enervez foarte ușor și nu vreau ca starea mea emoțională și psihică să dăuneze sarcinii într-un fel. Acum, am fost să facem analize legat de acest subiect și să schimbăm alimentația și modul de viață”, a spus Valerie Lungu, pe contul său de Instagram.

În urmă cu doar câteva săptămâni, mama Valeriei Lungu a făcut o serie de declarații destul de sensibile, în legătură cu relația cu fiica ei.În cadrul unei emisiuni televizate, artista de peste Prut a mărturisit că nu mai vorbește cu Valerie, dând de înțeles că vinovat pentru acest lucru ar fi chiar iubitul tinerei, care a pus-o să aleagă între el și mama sa.

 

Sursa foto: Instagram