Primele imagini de la nunta tatălui lui Miley Cyrus. Billy Ray Cyrus s-a însurat cu Firerose


Evenimentele se țin lanț în familia lui Miley Cyrus. Dacă în urmă cu o lună mama artistei s-a recăsătorit cu actorul Dominic Purcell, acum a venit rândul ca tatăl artistei să ajungă din nou la altar. Billy Ray Cyrus s-a căsătorit cu Firerose.


Imagini pline de încărcătură emoțională de la nunta lui Billy Ray Cyrus cu tânăra lui iubită Firerose.

Artistul a divorțat de Tish în aprilie 2022, după un mariaj care a durat aproape trei decenii. După separare, cei doi au reușit să-și refacă rapid viața amoroasă, iar acum și-au format propriile familii.

Billy Ray Cyrus este îndrăgostit până peste cap de iubita lui cu 27 de ani mai tânăra. Cei doi s-au logodit la câteva luni de la divorțul artistului de Tish.

Acum, cei doi au ajuns la altar, iar momentul emoționant l-au împărtășit cu fanii din online.

„10.10. 2023 va fi mereu ziua frumoasă și fericită în care cele două suflete ale noastre s-au unit într-unul singur, într-o căsătorie sfântă. A fost o celebrare perfectă a iubirii noastre. Pentru amândoi, să-l auzim pe preot spunând că suntem soț și soție a fost momentul sacru al noii noastre eternități”, au scris Firerose și Billy Ray Cyrus într-o declarație comună, pe Instagram.

În ziua cea mare, noua soție a tatălui lui Miley Cyrus a ales să poarte o rochie albă din dantelă, cu trenă, lăsată pe umeri, semnată Laura Rudovic, potrivit People.

Sursa foto: Instagram

  • Primele imagini de la nunta tatălui lui Miley Cyrus. Billy Ray Cyrus s-a însurat cu Firerose

related posts

Modifică setările cookies