Primul accident vestimentar la Festivalul de la Cannes. Cine e vedeta care a suferit un moment jenant pe covorul roșu


La Festivalul de Film de la Cannes multe vedete sunt în stare de orice ca să atragă atenția asupra lor. Din această categorie face parte și Lady Victoria Hervey, o doamnă extrem de dornică de publicitate.


Lady Victoria Hervey are 45 de ani și se trage dintr-o familie de aristocrați: este fiica celui de-al șaselea marchiz de Bristol. Strămoșii ei probabil ar fi șocați să îi vadă aparițiile de pe covorul roșu. Disperată după atenție, Lady Victoria alege întotdeauna ținute la limita decenței. Așa a făcut și de data aceasta și a suferit un accident vestimentar chiar pe covorul roșu. Rochia mult prea decoltată i-a jucat feste în fața paparazzilor.

Vezi imaginea in galeria foto de mai jos!

Din fericire, rochia lui Naomi Campbell a stat exact așa cum a aranjat-o, în ciuda decupajelor îndrăznețe.

La 51 de ani, Naomi Campbell a eclipsat vedete care au jumătate din vârsta ei. Modelul are aceeași silueta spectaculoasă ca acum 30 de ani și impresionează cu atitudinea sa sexy.

Naomi Campbell a fost principala atractie a serii la premiera filmului Permision to Leave, de la Festivalul de la Cannes. Vedeta a purtat o rochie neagră, fără sutien, extrem de decupată. Ținuta Valentino Haute Couture a transformat-o în cea mai fotografiată vedetă a evenimentului.

Remarcată s-a făcut și Sara Sampaio, într-o superbă rochie roșie. Modelul în vârstă de 31 de ani a pozat spectaculos în fața a sute de fotografi.

Emily Ratajkowski a atras toate privirile la premiera filmului Crimes of the Future, într-o rochie neagră transparentă. 

Sursa foto: GETTY IMAGES/Profimedia
 
  • Primul accident vestimentar la Festivalul de la Cannes. Cine e vedeta care a suferit un moment jenant pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies