Principele Nicolae va deveni tătic în noiembrie. Cum arată Alina Binder, însărcinată în luna a opta


Principele Nicolae (35 de ani) și soția sa, Alina Binder (32 de ani), vor deveni părinți în luna noiembrie. Este primul copil al cuplului, care și-a unit destinele în 2018, la Sinaia. Viitoarea mămică radiază de fericire și abia așteaptă să-și strângă puiul în brațe. 


“Sunt bucuros să vă pot împărtăşi bucuria că soţia mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinţilor şi a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoşilor şi al valorilor tradiţionale, în spiritul iubirii şi al responsabilităţii faţă de ţară, în credinţa în care am fost botezat, ca şi bunicul meu, Regele Mihai. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, spunea Nicolae într-un comunicat trimis presei în iunie. 

Chiar dacă este discretă și postează rar pe Facebook, Alina Binder și-a etalat recent burtica de gravidă pe contul de socializare. Cu un zâmbet larg, un make-up natural, câteva bijuterii discrete și o rochie cu un imprimeu adorabil, Alina Binder a realizat o ședință foto în natură. “Așteptând minunea iubirii”, a scris aceasta pe Facebook. 

Mai multe imagini cu Alina Binder și Principele Nicolae în galeria foto de mai jos

Până acum Alina Binder a avut o sarcină ușoară și își dorește să nască natural. „A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat de asta. Soţia mea nu a avut deloc probleme sau alte provocări. Legat de data naşterii, aceasta va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie o naştere naturală”, a declarat Nicolae pentru Adevărul. Cei doi nu au dezvăluit deocamdată sexul copilului.

Nicolae mai are o fetiță, pe Iris Anna

Regele Mihai l-a exclus pe Principele Nicolae din linia de succesiune a Casei Regale și i-a retras titlul monarchic acordat în 2010. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune la tron, după Mihai I și Principesa Margareta. 

Nicolas Medforth-Mills este fiul Principesei Elena și primise titlul princiar la 1 aprilie 2010, la vârsta de 25 de ani. Chiar dacă regele nu a explicat motivul pentru care i-a retras titlul, din comunicatul de presă reieșea, indirect, că acesta avea legătură cu stilul de viață a principelui.

Mai târziu, a ieșit la iveală faptul că Nicolae a fost exclus de la tron pentru că nu și-a recunoscut fiica dintr-o relație cu o tânără pe nume Nicoleta Cârjan. Femeia a născut în 2016 o fetiță, pe care a botezat-o Iris Anna. Principele Nicolae și-a recunoscut fetița abia în mai 2019, asta după ce Nicoleta a acceptat să facă două teste de paternitate. De atunci, Nicolae și-a asumat responsabilitățile și îi plătește lunar pensie alimentară fetiței.

Fotografii: Facebook

Vezi și VIDEO: 

  • Principele Nicolae va deveni tătic în noiembrie. Cum arată Alina Binder, însărcinată în luna a opta

related posts

Modifică setările cookies