Prințesa de Wales, rafinată și jovială la petrecerea din grădina Palatului Buckingham. Ce ținută a purtat


Prințul și Prințesa de Wales au găzduit o petrecere în grădina Palatul Buckingham, împreună cu Ducele și cu Ducesa de Edinburgh, în după-amiaza zilei de 9 mai. Este primul eveniment de o asemenea anvergură, organizat de familia regală după încoronarea regelui Charles al III-lea. Catherine, soția prințului William, a fost în centrul atenției. S-a arătat jovială și a comunicat cu multe persoane invitate. 


Pentru „Garden Party”, Kate Middleton a ales o rochie rafinată din tul de la Elie Saab (de aproximativ 1300 de lire), pe care a mai purtat-o și în 2019, la un festival dedicat curselor de cai. A asortat-o cu pantofi argintii Gianvito Rossi și cu un clutch, exact ca în 2019. Kate a purtat și o pereche de cercei bleu cu diamante, de la Kiki McDonough, în valoare de 3.500 de lire. Mai mulți oaspeți s-au grăbit să-i facă poze în timp ce Prințesa de Wales trecea pe lângă ei.  (Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

După încoronarea noului monarh și a reginei Camilla sâmbătă, Kate, în vârstă de 41 de ani, și William, în vârstă de 40 de ani, au făcut echipă cu ducesa Sophie, în vârstă de 58 de ani, și cu Prințul Edward, în vârstă de 59 de ani, și au preluat conducerea evenimentului care laudă voluntarii din toată țara. Pe Instagram, Kate și William au spus că totul a fost organizat pentru a sărbători „oamenii care fac lucruri extraordinare”, potrivit dailymail.co.uk

Prințul de Wales a fost și el, ca de obicei, foarte elegant și binedispus să discute cu invitații. Unele doamne nu l-au scăpat din priviri. 

Petrecerile în grădină au fost organizate la Palatul Buckingham încă din anii 1860, când Regina Victoria a început ceea ce era cunoscut sub numele de „mic dejun”, deși aveau loc după-amiaza. Oaspeții sunt tratați cu ceai, prăjituri și gustări.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: 

  • Prințesa de Wales, rafinată și jovială la petrecerea din grădina Palatului Buckingham. Ce ținută a purtat

related posts

Modifică setările cookies