Prințesa Elisabeta a Belgiei, pregătire militară intensă. Cum a fost surpinsă într-o simulare de luptă


Elisabeta este prima femeie din familia regală a Belgiei care s-a alăturat Academiei Militare Regale. Fiica regelui Filip și al reginei Mathilde a început educația militată la sfârșitul lunii august, iar acum toți admiratorii ei stau cu ochii pe conturile de socializare, pentru a-i urmări transformarea. 


Obișnuită cu rochii stilate și tocuri, de data aceasta, frumoasa prințesă a trebuit să îmbrace uniforma militară, să poarte cască și să învețe să se camufleze. Tânăra moştenitoare urmează cursurile la Camp Elsenhorn, în regim de internat, fără să se bucure de vreun privilegiu sau tratament preferențial. Potrivit legilor belgiene, era o etapă obligatorie, după Bacalaureat. Și asta pentru că prinţesa Elisabeta, în calitate de viitoare regină a belgienilor, va fi totodată şef al armatei. 

Elisabeta a trecut prin toate etapele prăgătirii militare: de la trasul cu arma la poligon, până la datul cu mopul prin cameră. Imaginile sunt postate pe relelele sociale chiar de regina mamă. 

După finalizarea pregătirii militare, fiica regelui Filip al belgienilor este așteptată să primească bereta albastră și să participe la o paradă solemnă la Bruxelles. Apoi, va începe o altă etapă a pregătirii sale, de data aceasta una academică, despre care familia regală încă nu a oferit detalii. 

După ce tatăl ei, regele Filip, a urcat pe tronul Belgiei în 2013, Elisabeta a devenit prinţesă moştenitoare, primind titlul de Ducesă de Brabant. 

Sursă foto: Instagram queen.mathilde

Vezi și: Masked Singer România - Ediția 2

  • Prințesa Elisabeta a Belgiei, pregătire militară intensă. Cum a fost surpinsă într-o simulare de luptă

related posts

Modifică setările cookies