Prințesa Kalina a Bulgariei, prinsă de polițiști sub influența alcoolului după ce a provocat un accident rutier


Incident neplăcut provocat de prințesa Kalina a Bulgariei! Beată fiind, aceasta a provocat un accident rutier, iar autoritățile bulgare i-au confiscat mașina. Cum a reacționat soțul ei, Kitin Munoz


Prințesa Kalina a Bulgariei a provocat de curând un accident rutier, după ce consumase o cantitate considerabilă de alcool. La scurt timp după evenimentul neplăcut, soțul său, exploratorul și aventurierul Kitin Munoz, a venit cu explicații.

Ducesa de Saxony a pierdut controlul volanului și a intrat în bariera unui hotel din stațiunea Boroveț. Polițiștii au intervenit imediat la fața locului și au testat-o cu aparatul etilotest. Fiica lui Simeon al II-lea al Bulgariei avea, la momentul respectiv, 1,2 mg alcool pe litru de aer expirat.

„La 3:20 p.m. (12:20 GMT), poliția a primit un apel în care se spunea că o mașină a intrat în bariera unui hotel din Borovets. Patrula care s-a deplasat imediat la fața locului a identificat șoferul, o femeie de 51 de ani. 

În urma unui test cu un dispozitiv tehnic, proba a dat peste 1,2 mg alcool în aerul expirat”, potrivit paudal.com.

Kitin Munoz, soțul prințesei Kalina, a reacționat după incident și le-a spus autorităților că soția sa nu este consumatoare de alcool și că informațiile apărute în presă sunt false.

„Soția mea nu bea. Nici ea, nici eu. Suntem amândoi sportivi. Acea vorbă că era băută este atât de străină, atât de neadevărată…”, a spus acesta, potrivit sportsfinding.com.

Foto: Getty, Profimedia
  • Prințesa Kalina a Bulgariei, prinsă de polițiști sub influența alcoolului după ce a provocat un accident rutier

related posts

Modifică setările cookies