Prințul Andrew, chemat de urgență la Regină după ce a fost acuzat de abuz sexual


Prințul Andrew și fosta sa soție, Sarah Ferguson, au fost surprinși în timp ce se îndreptau spre castelul Balmoral din Scoția, la o zi după ce acesta a fost acuzat de abuz sexual.


Conform fotografiilor obținute de Mail Online, fiul Reginei a condus el însuși Range Rover-ul până la Balmoral, proprietatea din Scoția unde Elisabeta a II-a își petrece vacanța de vară. Fergie, fosta soție a prințului Andrew, a stat pe locul din spate al automobilului.

Fergie, care a rămas în relații amicale cu prințul de la divorțul lor din 1996, a declarat de curând pentru People că: ”Orice provocări are de înfruntat, o să stau mereu alături de el. Cred că este un bărbat bun la suflet, decent și un tată fabulos pentru prințesa  Beatrice și prințesa Eugenie”.

La ora actuală, Prințul Andrew este acuzat de Virginia Giuffre că acesta a forțat-o, pe când ea avea 17 ani,  să întrețină relații sexuale, de trei ori, între anii 1999 și 2002 - acuzații pe care fiul Reginei le neagă în totalitate.

Giuffre a declarat recent: ”Azi, avocatul meu i-a intentat proces prințului Andrew pentru abuz sexual împotriva minorilor. Așa cum se va vedea la proces, am fost traficată și abuzată sexual de către el”.

”Îl consider responsabil pe Prințul Andrew pentru tot ce mi-a făcut. Cei bogați și puternici nu sunt trași la răspundere pentru acțiunile lor. Sper ca alte victime să să vadă că este posibil să nu trăiești în tăcere și frică, ci să vorbești și să ceri dreptate”.

Giuffre ar fi fost forțată să întrețină relații sexuale cu prințul de trei ori, între 1999 și 2002, la Londra, New York și pe o insulă privată din Caraibe deținută de Epstein, care a murit în pușcărie în august 2019. 

Nu este prima dată când prințul Andrew este acuzat de abuz sexual, motiv pentru care acesta nu mai participă la angajamente regale, fiind înlăturat de Regină din viața familiei regale. Cea mai recentă apariție publică a fost la înmormântarea tatălui său, Prințul Philip, în luna aprilie. 

Foto: Getty

  • Prințul Andrew, chemat de urgență la Regină după ce a fost acuzat de abuz sexual

related posts

Modifică setările cookies