Prințul Harry a dezvăluit ce își dorește Archie să devină când va fi mare. Ce sfat i-a dat Ducele de Sussex fiului său


Prințul Harry este foarte discret când vine vorba despre viața lui personală. Drept dovadă, Ducele de Sussex își ține cei doi copii departe de lumina reflectoarelor.


Perințul Harry și Meghan Markle sunt foarte discreți cu viața lor privată, în special cu cei doi copii ai lor. Astfel că, susținătorii Ducilor de Sussex sunt mereu în extaz atunci când aceștia oferă detalii despre Archie și Lilibet.

Prezent în fiecare an la Jocurile Invictus care se desfășoară în Germania, Prințul Harry a dezvăluit la ediția din 2022, câteva detalii despre fiul său, dar și ce sfat obișnuiește să îi dea micului Prinț.

„Când vorbesc cu fiul meu Archie despre ceea ce vrea să fie atunci când va crește, în unele zile este astronaut, în alte zile este pilot – un pilot de elicopter, evident, sau Kwazii din Octonauts”, a afirmat Prințul Harry, potrivit People.

Prințul Harry a dezvăluit și ce sfat obișnuiește să-i dea fiului său, Archie, care acum are 4 ani.

„Dar ceea ce îi reamintesc este că, indiferent ce vrei să fii când vei fi mare, caracterul tău contează cel mai mult și nimic nu ne-ar face pe mama lui și pe mine mai mândri decât să-l vedem având caracterul a ceea ce vedem în fața noastră astăzi”, a mai spus Harry.

Sursă foto: Getty Images/ Shutterstock
  • Prințul Harry a dezvăluit ce își dorește Archie să devină când va fi mare. Ce sfat i-a dat Ducele de Sussex fiului său

related posts

Modifică setările cookies