Prințul Harry l-a contactat pe Regele Charles după șase luni de tăcere absolută. Ce i-a spus tatălui său, chiar de ziua de naștere


Prințul Harry a făcut un pas important spre împăcarea cu familia Regală. Ducele de Sussex și-a contactat tatăl, pe Regele Charles al III-a, după șase luni în care nu au comunicat deloc.


Tensiunile din cadrul Familiei Regale a Marii Britanii au început odată cu decizia prințului Harry de a se retrage din rândul membrilor Casei Regale și de a renunța la îndatoririle regale.

Prințul Harry încearcă să reintre în grațiile Regelui Charles

A trecut jumătate de an de când prințul Harry nu și-a mai contactat tatăl. După decesul Reginei Elisabeta a II-a în septembrie anul trecut, eveniment care a marcat sfârșitul celei mai lungi domnii din istoria Marii Britanii, relațiile din cadrul familiei regale au devenit și mai reci, iar prințul Harry a rupt orice legătură cu tatăl său.

În urmă cu câteva zile, Regele Charles al III-lea a împlinit 75 de ani, astfel Ducele de Sussex și-a sunat tatăl.

Potrivit unor surse apropiate Ducilor de Sussex, se pare că prințul Harry și Meghan Markle intenționează să-l contacteze mai des pre Regele Charles.

Sursă foto: Getty Images

  • Prințul Harry l-a contactat pe Regele Charles după șase luni de tăcere absolută. Ce i-a spus tatălui său, chiar de ziua de naștere

related posts

Modifică setările cookies