Prințul Nicolae a făcut testul de paternitate. Ce reacție a avut mama copilului, Nicoleta Cîrjan  


Fostul principe Nicolae al României a anunțat de curând că a efectuat testul de parternitate pentru a stabili dacă, într-adevăr, copilul Nicoletei Cîrjan, tânără cu care a avut o relație sentimentală, este al lui. 


Nicolae este însurat de anul trecut, cu Alina Binder, însă acum a făcut testul de paternitate și a publicat rezultatul pe contul său de socializare. 

Citește și: Prințul Nicolae al Romaniei, nuntă ca-n povești la Sinaia. Detaliile evenimentului

"În urma insistențelor mele de a face testul privind stabilirea paternității presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reiesind ca sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relație cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legala fața de acesta. Din rațiuni care țin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider ca orice aspect legat de viata acestuia este de natura strict privata. Din dorința expresa de a proteja copilul și pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să incetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect", a scris pe Facebook fostul principe.

Răspunsul mamei copilului, Nicoleta Cîrjan, nu a întârziat. Aceasta a scris pe contul său de Facebook: ”27 mai 2019. O zi care chiar nu putea fi mai surprinzătoare decât atât!

Și a venit la mine cu lecția răbdării.

Și cu încrederea că adevărul va învinge întotdeauna”.

În 2015, Regele Mihai a decis să îi retragă titlul de "Principe al României" nepotului său Nicolae şi să îl excludă din succesiunea la Coroana României. 

Oficial, motivul excluderii lui Nicolae nu a fost clar: "În ziua de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său Nicolae, fiul Principesei Elena, titlul de «Principe al României» şi calificativul de «Alteţă Regală». De asemenea, Regele a exclus pe Nicolae din Linia de Succesiune la Coroana României. Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gândul la România timpurilor care vor veni după încheierea domniei şi vieţii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei. 

Majestatea Sa a afirmat că Familia Regală şi societatea românească din acele vremuri vor avea nevoie de o cârmuire sub semnul modestiei, bine cumpănită, cu principii morale, respect şi mereu cu gândul la ceilalţi", se arăta în anunţul transmis de Casa Regală.

În presă apăruseră informaţii că în spatele deciziei Regelui Mihai I stă o presupusă relaţie a nepotului său Nicolae cu o tânără pe nume Nicoleta Cîrjan, pe care ar fi lăsat-o însărcinată.

Iris Anna, fiica Nicoletei Cârjan s-a născut pe 9 februarie 2016.  Atunci, Principesa Elena i-a transmis în trecut lui Nicolae ă Regele nu doreşte să îl vadă ¨din cauza comportamentului său lipsit de principii morale¨. 

Vezi și: Nicolae al României, despre documentarul Maria, Inima României

  • Prințul Nicolae a făcut testul de paternitate. Ce reacție a avut mama copilului, Nicoleta Cîrjan  

related posts

Modifică setările cookies