Priscilla Presley a vândut casa pe care o cumpărase ca să fie aproape de Elvis după divorț


Priscilla Presley a întors spatele trecutului și s-a descotorosit de încă un bun care îi amintește de fostul soț, marele Elvis Presley. Actrița de 75 de ani a vândut vila din Beverly Hills pe care o cumpărase în 1973, la scurt timp după divorț.


Impresionanta vilă, cu 7 dormitoare și 8 băi, a fost casa în care Priscilla Presley și-a crescut fiica pe care o are cu Regele muzicii rock’n’roll. În 1973, la scurt timp după divorțul de Elvis, actrița a cumpărat această casă care se află la mică distanță de cea în care a locuit cu artistul înainte de divorț.

Eram foarte, foarte apropiați și am vrut să mă asigur că locuința lui era aproape de fiica noastră, Lisa Marie”, a dezvăluit actrița în 2018 pentru revista Closer.

FOTO: Profimediaimages.ro

Priscilla Presley a obținut nu mai puțin de 13 milioane de dolari pe vila construită în stil italian în 1951, de care acum nu mai are nevoie. Impresionanta sumă se adaugă averii sale de 50 de milioane de dolari, pe care a acumulat-o din meseria de actor, dar și ca urmare a divorțului de Elvis.

Conform înțelegerii din 1973, Priscilla s-a ales cu 725.000 de dolari cash, pensie alimentară, 50% din valoarea casei lor din Beverly Hills și 5% din drepturile de autor ale editurilor deținute de Elvis.

Cea mai mare parte a averii Regelui rock’n’roll a ajuns la fiica lui, Lisa Marie Presley.

Lisa Marie Presley a pierdut toată averea tatălui

FOTO: Getty Images

Elvis Presley nu a fost niciodată un bun administrator al banilor personali și nu s-a interesat ce se întâmplă cu averea sa. Mare cheltuitor, artistul a lăsat contabilitatea în seama managerului său, Tom Parker. La momentul morții Regelui, toată averea sa nu valora mai mult de un milion de dolari. „Grație” managerului său, care nu a avut scrupule, averea lui Elvis s-a risipit în câțiva ani.

Lisa Marie Presley avea 9 ani când tatăl ei a murit și a moștenit ceea ce mai rămăsese: un milion de dolari. Până să intre în posesia banilor, la vârsta de 25 de ani, Priscilla Presley a fost cea care a avut grijă de sporirea averii. După un management inteligent, aceasta a reușit să-i cedeze fiicei ei o avere de 100 de milioane de dolari.

Însă, Lisa Marie a risipit bani din 2005 și până în 2015, dând vina pe managerul ei pentru proasta gestionare a averii sale. Chemat în instanță, Barry Seigel s-a apărat spunând că banii s-au dus din cauza Lisei, care e o mare cheltuitoare.

Azi, Lisa Marie Presley are datorii de 16 milioane de dolari, conform site-ului celebritynetworth.com.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 38: Anna Lesko, declarații incendiare după eliminarea din Ferma

  • Priscilla Presley a vândut casa pe care o cumpărase ca să fie aproape de Elvis după divorț

related posts

Modifică setările cookies