Profesor din Brașov, acuzat de agresiune sexuală! Mărturiile studentelor sale: „Voia să mă...”


Caz șocant la facultatea de Construcții din Brașov! Un profesor universitar a fost acuzat de două studente că le-ar fi agresat sexual! Iată ce au mărturisit tinerele!


Un profesor universitar din Brașov a stârnit revoltă în cadrul facultății în care preda. Bărbatul a chemat la pregătire două studente pe care le picase la materia sa atât în anul întâi, cât și în cel de-al doilea. Tinerele erau restante la examenele acestuia, iar din dorința de a promova ar fi stat la facultate până seara târziu, trecut de ora 00:00.

Una dintre studentele agresate sexual de acesta și-a făcut curaj să meargă la poliție abia după o lună de la fapta gravă. 

„A început să mă atingă pe picior, apoi avansurile au continuat cu atingeri pe fund. El continua chiar dacă vedea că eu sunt speriată. S-a apropiat și voia să mă ia în brațe și să mă sărute, am întors capul, i-am spus «Nu!»”, a spus tânăra studentă, potrivit stirileprotv.ro.

Cele două studente agresate sexual de profesorul lor au depus plângeri la Comisia de Etică a universității, iar decanul facultății de Construcții din Brașov a declarat: „Am aflat și eu acum, la prima sesizare. Înainte nu am mai primit niciun fel de adresă, sesizare, la comportamentul dânsului”.

Potrivit sursei menționate anterior, ambele studente au promovat examenul, iar una dintre acestea a decis să se mute la o altă facultate de construcții din țară.

Foto: Shutterstock

  • Profesor din Brașov, acuzat de agresiune sexuală! Mărturiile studentelor sale: „Voia să mă...”

related posts

Modifică setările cookies