Puya, scandal într-un club din București, la o petrecere a comunității LGBTQIA+


Începutul de an îl aduce pe Puya în prim-plan, după ce a fost protagonistul unui scandal care a avut loc într-un club din București.


Potrivit celor de la Cancan, artistul a participat la o petrecere a comunității LGBTQIA+, iar la un moment dat a fost invitat pe scenă de către DJ, care îl cunoștea pe Puya, iar cântărețul l-a insultat pe acesta, folosind un termen jignitor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Apollo111 (@apollo111.ro)

„Dorim să ne cerem scuze în legătură cu incidentul din cadrul celei de-a doua ediții a Drag District, organizat de Accept, în data de 14 ianuarie. În cadrul set-ului DJ-ului, Puya a fost invitat pe scenă de acesta pentru a cânta. Înainte de acest moment, Puya a folosit un cuvânt jignitor la adresa comunității LGBTQIA+. ACCEPT, în calitate de organizator al evenimentului, nu a invitat și nu a fost de acord cu această intervenție din partea lui Puya. Dragoș Gărdescu (Puya) este o persoană publică care s-a poziționat ferm de-a lungul timpului împotriva comunității LGBTQIA+ prin diverse melodii și statement-uri publicate online. Printre statement-urile făcute de-a lungul timpului de Puya și de trupa în care activează, La Familia, s-a numărat și o postare făcută cu ocazia referendumului homofob din 2018, postare intitulată „Manifest La Familia”: „Credem în Dumnezeu, credem în neam, mândrie națională și patrie, credem în familia compusă doar din bărbat și femeie. Credem în forța cuvintelor, credem în normalitate, simplitate și suflet … moralitate. Credem în tradiție. Credem în unitate, frăție și legătura de sânge. Credem în România, români și limba română”. O astfel de persoană care își folosește poziția publică pentru a vorbi împotriva comunității LGBTQIA+ nu este o persoană pe care o dorim ca prezență și implicare în niciun eveniment organizat de noi. Înțelegem importanța spațiilor sigure pentru comunitatea LGBTQIA+ din România. Tocmai cu acest gând în minte organizăm toate evenimentele ACCEPT. Incidentele sunt foarte grave”, au transmis reprezentanții ACCEPT, potrivit celor de la Cancan.

related posts

Modifică setările cookies