Raluca Bădulescu: "Mă atașez de lucuri, am foarte multe haine. Unii și-au construit vile, au mașini de lux, eu am o grămadă de cârpe"


Are un stil vestimentar excentric, pe care și-l asumă, dar îl își stăpânește bine.


Pasiunea pentru haine a început în copilărie și nu s-a mai terminat. Pentru Liberatea, Raluca a declarat:
 
“Cred că aveam în jur de 5 ani când mi-am descoperit pasiunea. Mama și bunica aveau tot felul de brățări, mărgele, cercei, bijuterii, broșe. Așa că cea mai mare pasiune a mea era să fiu lăsată în dormitorul mamei sau bunicii și să le port pe toate. Nu am știut că va veni o zi când le voi purta chiar pe toate grămadă. Dar eu nu le port așa întâmplător, ci este un haos controlat, tot acest kitsch apparent, este unul foarte bine gândit. E o prelungire a personalității mele. Într-adevăr, la supraaccesorizarea asta nu poate apela oricine. Dacă nu stăpânești foarte bine acest lucru, poți avea un rezultat final arătând ca un brad de Crăciun impodobit”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#hello #iwokeuplikethis????#justsaying #shoesshoesshoes #mondaymotivation

O postare distribuită de Raluca Badulescu (@raluca.badulescu) pe

 
Cea mai mare avere a ei, la vârsta de 45 de ani, sunt tot...hainele. Tot pentru Liberatatea, declară:
 
“Unii și-au construit vile, au mașini de lux, eu am o grămadă de cârpe. Mă atașez de lucuri, am foarte multe haine acasă, valorile materiale pe care le dețin, la sfârșitul zilei, sunt niște cârpe.”
 
Pe Pro Tv Plus puteți revedea emisiunile preferate:

Raluca a fost mereu excentrică şi opulentă, dar se bucură de mult mai multe posibilități vestimentare de când a slăbit spectaculos. Vedea cântărea peste 120 de kilograme, dar și-a micșorat stomacul și a făcut schimbări în regimul de viață și a ajuns la 50 de kilograme. 

related posts

Modifică setările cookies