Raluca Pastramă este însărcinată! “Suntem foarte fericiți”


La scurt timp după ce Pepe a dezvăluit că așteaptă un băiețel, iubita lui fiind însărcinată, iată că și fosta lui soție, Raluca Pastramă, a dezvăluit că este însărcinată. 


Veste neașteptată în showbizul românesc! La doar câteva zile după ce s-a aflat că Pepe și iubita lui Yasmine Ody așteaptă primul copil împreună, iată că și Raluca Pastramă, fosta soție a artistului, a anunțat că este însărcinată.

Dezvăluirea a fost făcută, după ce în mediul online au apărut imagini de la ziua tatălui ei. Raluca a purtat o ținută neagră, largă, însă burtica este evidentă.

 

După apariția imaginilor în mediul online, Raluca Pastramă a confirmt că este însărcinată. ”Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat aceasta pentru cancan.ro

Raluca Pastramă și Pepe au decis să divorțeze anul trecut, după mulți ani de căsnicie. Cei doi au două fiice împreună, pe Maria și pe Rosa. 

Sursă foto: Instagram/Facebook Bombo Pastramă
 
  • Raluca Pastramă este însărcinată! “Suntem foarte fericiți”

related posts

Modifică setările cookies