Raluka, răvășitoare în vacanța din Thailanda. Artista s-a lăsat pozată în costum de baie, pe un scuter


Raluka a început anul în forță. Artista a plecat în vacanta în Thailanda, unde se bucura de experiențe de neuitat alaturi de iubitul pe care îl tine departe de văzul lumii.

Tag-uri: #Raluka

Ca multe alte vedete din România, Raluka a profitat de această perioadă a anului pentru a pleca într-o vacanță exotică. Destinația aleasă a fost Thailanda, care i-a prilejuit artistei ocazia de a încerca o serie de experiențe deosebite.

Activă pe rețelele sociale, cântăreața în vârstă de 33 de ani a publicat câteva fotografii din sejurul său, impresionîndu-i pe fani cu silueta de invidiat. Îmbrăcată într-un costum de baie alb, la care a accesorizat o eșarfă albă, purtată pe cap, vedeta a pozat fericită pe un scuter de culoare albastru, pe care l-a folosit să exploreze insula.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Raluka (@ralukaofficial)

Nu au lipsit nici imaginile de pe plaja. Întinsă pe nisipul fierbinte din Thailanda, Raluka s-a pozat într-o ipostaza care i-a pus în evidență corpul lucrat la sală.

Bineînțeles, artista a avut parte și de activități pe timpul sejurului ei. Aceasta a făcut scufundări pentru a explora fauna și flora marină și s-a plimbat de pe o insulă pe alta cu rucsacul în spate și scuterul închiriat.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Raluka, răvășitoare în vacanța din Thailanda. Artista s-a lăsat pozată în costum de baie, pe un scuter

related posts

Modifică setările cookies