Ramona Păuleanu, în culmea fericirii după ce fiul ei, născut prematur, a fost externat după mai bine de 8 luni


Anul a început perfect pentru Ramona Păuleanu, care și-a văzut ambii copii acasă de Revelion. Prezentatoarea rubricii Meteo de la PRO TV a trăit o dramă în ultimele 8 luni și jumătate, după ce băiețelul ei, Luca, a rămas spitalizat imediat după naștere.


Ramona Păuleanu a născut gemeni în urmă cu 8 luni și jumătate, însă problemele apărute imediat după naștere l-au ținut pe fiul ei, Luca, în spital. Născut prematur și greu încercat de bacterie luată din spital, micuțul a rămas sub supravegherea medicilor până în ajunul Anului Nou.

În culmea fericirii, Ramona Păuleanu a dezvăluit pe contul ei de socializare că și-a adus acasă băiețelul, sănătos și gata de întâlnirea cu surioara lui.

După 8 luni și jumătate de spitalizare, băiatul meu a venit astăzi acasă. Dumnezeu e mare”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram în ajun de An Nou.

Ramona Păuleanu a mărturisit și cine sunt persoanele care i-au redat speranța.

Spunea cineva la postarea trecută că nu Dumnezeu ne-a ajutat să vină acasă, ci medicii. După tot ce am trăit, tind să-l contrazic. Fire cerebrală, cu picioarele pe pământ, spun cu toată convingerea că Dumnezeu nu putea fără medici, dar nici medicii fără El. Îi vedeți aici pe unii dintre cei care l-au îngrijit în această jumătate de an, cărora le voi purta întotdeauna o veșnică recunoștință, și mai ales domnului dr. Cârstoveanu și doamnei doctor Bizubac”, a scris Ramona pe Instagram.

Ramona Păuleanu este sigură că băiețelul ei, Luca, a fentat moartea de trei ori în perioada în care a stat în spital, fiindcă are „o forță și o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om”.

Prezentatoarea TV mai are o fiică, Alexandra, care s-a născut în aceeași zi cu Luca.

Fotografii: @ramonapauleanu

Vezi și VIDEO:

  • Ramona Păuleanu, în culmea fericirii după ce fiul ei, născut prematur, a fost externat după mai bine de 8 luni

related posts

Modifică setările cookies