Ramona Păun, despre primul ei copil: „Abia aștept să devin mamă”


Nu e însărcinată, dar nu o dată s-a imaginat în ipostaza de mămică. Ramona Păun, prezentatoarea Știrilor sportive de la PRO TV, spune că a amânat destul cele două mari evenimente din viața unei femei: nunta și primul copil.


Ramona Păun e decisă să facă pasul cel mare cu iubitul ei, cu care de 9 ani scrie povestea vieții lor. Cosmin i-a fost coleg de muncă, la Sport.ro, și ușor, ușor, el a ieșit din mulțime și a cucerit-o.

„Ne leagă filmul Inception, ăsta a fost începutul nostru. Cosmin îl văzuse, eu încă nu. Mi-a zis că-l are el acasă și mi-l aduce în redacție pe un DVD. Nu mi l-a adus atunci când a promis și mi-am zis: Vai, ce neserios!, dar a făcut-o până la urmă și l-am iertat. Apoi am discutat despre film, l-am analizat împreună. Am ieșit și într-o seară cu toți colegii din redacție și am povestit mai mult, iar conversația asta lungă a fost declicul care ne-a făcut să ne dăm seama de compatibilitatea dintre noi”, ne-a spus Ramona Păun.

Cosmin a cerut-o de soție la Bruges (Belgia) și s-au logodit. Acum sunt pregătiți să facă pasul cel mare și să se căsătorească.

„Urmează să facem, în sfârșit, și nunta, pentru că am tot amânat. Am avut tot felul de impedimente care nu ne-au mai lasat timpul necesar să ne ocupăm de organizarea nunții, pe care ne-am propus s-o facem la anul”, a mărturisit prezentatoarea Știrilor sportive.

Te sperie gândul de a deveni soție și mamă?

„Absolut deloc. Ba, din contră. Abia aștept să devin mamă. Nu mă sperie o astfel de responsabilitate, cred că abia atunci va fi cea mai mare realizare a vieții mele, când o să simt ce înseamnă fericirea cu adevărat.”

Unii spun că nu-i OK să îți alegi ca partener un coleg de serviciu. Tu ce părere ai?

„Înainte să fim împreună, la fel gândeam si eu, că e periculos pentru o relație să ai același loc de muncă cu partenerul, poate deveni sufocant să împarți și jobul, și casa. 

Practic, în prima parte a relației noastre erau puține momente când nu eram împreună. A fost un început care ne-a ajutat să ne întelegem mai bine unul pe celălalt, și nu o perioadă care să ne pună în pericol relația. Dar nu e o rețetă care se aplică tuturor, depinde de personalitatea fiecăruia.”

Citește și: Ramona Păun, concediu de vis pe insula păunilor de lângă Dubrovnik: „Cea mai intensă vacanță din viața mea”

Ești de acord cu afirmația: Bărbații promit mult și fac puțin?

„Nu cred asta, e o perceptie strict subiectivă, legată de experiențe dezamăgitoare sau pur și simplu venită din prejudecăți. Nu cred în astfel de generalizări, nici despre bărbați, nici despre femei. Cred că fiecare se poartă într-un anumit fel și în funcție de mediul în care a crescut, de cum a fost educat. Am norocul de un logodnic care nu face promisiuni pe care să le încalce. Chiar dacă mai apar piedici și uneori nu reușește să facă ce a promis la timp, niciodată nu uită.”

Cât de bine te înțelegi cu colegii tăi? Există prietenie la locul de muncă?

„Dacă reușești să ai o relație strânsă cu colegii, munca în echipă e mult mai ușoară, totul funcționează mult mai bine, lucru valabil pentru gașca noastră de la sport. Din redacție, sunt prietenă bună cu Corina Caragea. Încă de la început, când eu eram la Sport.ro, ne-am apropiat. Din 2009 suntem prietene și am strâns o mulțime de amintiri frumoase împreună. Am fost în multe vacanțe, am și locuit împreună... ”

Serios? Cum așa?

„M-a găzduit la ea timp de 6 luni, în perioada de început în București, până am reușit să-mi iau casă. Asta ne-a apropiat și mai mult, ne-am cunoscut mai bine și am consolidat relația de prietenie. Acum nu reușim să mai petrecem atât de mult timp împreună sau să mergem în vacanțe, pentru că împărțim același program.”

 

Ne prezinți Știrile din sport, dar practici vreun sport? Nu spune că șah!

„În copilărie chiar jucam foarte mult șah, cu fratele meu, cu 14 ani mai mare, care era pasionat de șah. Avea o tablă de șah pe care eu am reușit s-o dezmembrez, să-i pierd piesele (râde). Le luam cu mine, la joacă. Tot așa i-am rupt primul lui dicționar, la care ținea foarte mult, cumpărat cu toate economiile lui. Acum nu mai joc, acum merg la sală, merg cu bicicleta și joc tenis.”

Nu ți se pare ciudat că sportul cu cele mai slabe rezultate la noi, fotbalul, este cel mai intens mediatizat?

„Cei mai mulți consumatori de sport sunt consumatori de fotbal. Suntem legați sentimental de trecutul fotbalului românesc, unul care ne-a făcut tare mândri. Prezentul nu mai e la fel de strălucitor, dar sper ca venirea lui Rădoi la națională să aducă rezultatele la care visăm de atâta timp. Calificarea la EURO, care va fi la PRO TV, e prima provocare. România e țară gazdă pentru prima dată în istorie și îmi doresc din tot sufletul să prezint știri cu naționala noastră prezentă la EURO”.

Care crezi că e omul de fotbal din România care merită toată aprecierea noastră?

„Hagi, categoric! Este omul care iubește fotbalul și face sacrificii pentru acest sport. A investit foarte mulți bani, a crescut foarte mulți fotbaliști talentați. Toată energia lui s-a canalizat către fotbal și este un om căruia îi datorăm foarte mult din ceea ce mai e bun în fotbalul din România în momentul de față. Este un model pe care toți investitorii din fotbalul românesc ar trebui să-l urmeze.”

Fotografii: colecție personală

Vezi și VIDEO: Corina Caragea și Ramona Păun, prietene și dincolo de sport

  • Ramona Păun, despre primul ei copil: „Abia aștept să devin mamă”

related posts

Modifică setările cookies