Răspunsul lui Dwayne "The Rock" Johnson, după ce a aflat că americanii îl vor ca președinte. "Ar fi onoarea mea"


În urma unui sondaj, mai mulți americanii au declarat că îl vor ca viitor președinte pe actorul Dwayne "The Rock" Johnson, iar răspunsul lui nu a întârziat să apară. 


Dwayne Johnson este deschis către ideea de a participa la alegerile prezidențiale. Wrestler-ul care a devenit ulterior actor a dezăluit că îi surâde ideea, după ce în urma unui sondaj a reieșit că ar avea șanse favorabile de câștig.

The Rock și-a împărtășit gândurile despre această posibilitate, spunând că se simte onorat. Sondajul realizat de Newseek arată că cel puțin 46% dintre americani l-ar susține pe pentru a deveni președinte.

"Fondatorii Statelor Unite nu cred că și-ar fi imaginat vreodată un bărbat de 1,93 metri, chel, cu tatuaje, băutor de tequila, conducător de dubiță, purtător de borsetă, alăturându-se lor. Dar dacă se va întâmpla, va fi o onoare să vă servesc pe voi, oamenii" a declarat The Rock pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Știrea nu este atât de șocantă pe cât pare, deoarece actorul și-a exprimat dorința de a intra în politică cu mulți ani în urmă. "Simt că sunt într-o poziție în care cuvintele mele au o greutate și o influență enormă, motiv pentru care lumea vrea să știe despre viziunea mea, dar am foarte mult respect pentru procesul politic și simt că dacă mi-aș expune viziunea politică în public, s-ar întâmpla mai multe lucruri, printre care lumea ori nu va fi de acord cu mine, ori voi face niște oameni să se îndoiască de propriile viziuni, lucru pe care nu îl vreau. Astfel de conversații au loc în capul meu când sunt la sală la 4 dimineața. "

Sursă foto: Instagram The Rock / Getty Images

  • Răspunsul lui Dwayne The Rock Johnson, după ce a aflat că americanii îl vor ca președinte. Ar fi onoarea mea

related posts

Modifică setările cookies